Головна Новини HI-tech телефони Тисячі iPhone були вкрадені під час погромів на заводі Apple
commentss НОВИНИ Всі новини

Тисячі iPhone були вкрадені під час погромів на заводі Apple

Загальний збиток від погромів оцінюється в 59 мільйонів доларів

15 грудня 2020, 17:12
Поділіться публікацією:
В Індії Apple укладає контракт з тайванським виробником Wistron з заводом в Колар, Індія, на збірку iPhone для продажу в регіоні і прилеглих районах. У минулі вихідні спалахнули протести через затримку зарплати у заводських робітників. Стверджується, що протести переросли в заворушення і привели до розграбування тисяч iPhone з заводу.
Як повідомляє The Times of India, Wistron оцінює загальний збиток приблизно в понад 59 мільйонів доларів. Це включає в себе пошкодження заводської складальної лінії, заводської власності і тисячі вкрадених iPhone. Повідомляється, що насильство тривало дві години, протягом яких в суботу було завдано збитків.
Державний міністр праці Шрврам Хеббар каже, що Wistron уклала договір з шістьма компаніями про наймання близько 8 900 співробітників на завод в Колар. Компанія платила цим підрядникам, як своїм робітникам, але, за даними уряду, у Wistron був конфлікт з підрядниками протягом цілих трьох місяців. Міністр праці засудив насильство, назвавши збитки компанії "неприйнятними".
Міністр промисловості Джагадіш Шеттар пояснив насильство нерозумінням між трьома сторонами: Wistron, підрядниками та службовцями. Департамент праці направив Wistron повідомлення, в яких говорилося, що у компанії є три дні на те, щоб заплатити співробітникам, будь то з Wistron або підрядники. Поліція Колара розслідує, чи було насильство сплановано як умисне знищення власності.
Як повідомляло видання "Коментарі", Apple визнала шлюб дисплея в iPhone. У корпорації повідомили, що з даною проблемою могли зіткнутися власники смартфонів, які були зроблені в період з листопада 2019 року по травень 2020 року. Компанія заявила, що дану поломку будуть усувати безкоштовно.

Тисячі iPhone були вкрадені під час погромів на заводі Apple

ФОТО: Australia - Global News



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини