Головна Новини HI-tech телефони Samsung готується представити інноваційну камеру для смартфонів
commentss НОВИНИ Всі новини

Samsung готується представити інноваційну камеру для смартфонів

Надійний інсайдер повідомив, коли з'явиться нова камера для смартфонів Samsung

5 грудня 2020, 15:40
Поділіться публікацією:

Авторитетний мережевий інсайдер під ніком Ice Universe оголосив в квітні цього року, що Samsung в майбутньому випустить сенсори з роздільною здатністю 600 мегапікселів, який перевершить можливості людського ока. Тепер інсайдер підтвердив, що такий датчик дійсно вже знаходиться в розробці.

Samsung готується представити інноваційну камеру для смартфонів

ФОТО: Gadget Match

Цей інсайдер неодноразово підтверджував, що має контакти в відділі розробки південнокорейської компанії. Він був першим, хто опублікував реальні зображення смартфона Galaxy S20 і багато іншого достовірної інформації, тому його слова однозначно заслуговують на увагу.

Samsung готується представити інноваційну камеру для смартфонів - фото 2

На цьому зображенні показано, якою може бути 600-мегапіксельна камера на смартфоні, якщо Samsung не змінить принципово технологію. У цьому випадку одна камера буде займати 12% площі задньої панелі, а блок камери буде виступати над задньою панеллю смартфона на 22 мм. Звичайно, це було б вкрай незручно, тому буде дуже цікаво подивитися, як Samsung реалізує таку високу роздільну здатність в сенсорі ISOCELL наступного покоління.

Навряд чи смартфони з такими камерами з'являться на ринку в наступному році. Після 108-мегапіксельної матриці Samsung інсайдери очікують 192-мегапіксельної матриці.

Аналітичне агентство Gartner опублікувало черговий звіт по ринку смартфонів. Так, в третьому кварталі цього року по всьому світу було продано 366 мільйонів смартфонів. Це на 5,7% менше, ніж за аналогічний період минулого року. І хоча падіння помітно, воно становить менше 20%, на які ринок впав в першому півріччі.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Samsung надала розклад оновлення своїх пристроїв.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини