Головна Новини HI-tech телефони Компанія Samsung надала розклад оновлення своїх пристроїв
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Samsung надала розклад оновлення своїх пристроїв

Перші три смартфона отримають Android 11 вже в цьому місяці

2 грудня 2020, 16:34
Поділіться публікацією:

Якщо ви чекали виходу Android 11 і нового One UI 3 на свій пристрій Samsung, є хороші новини. Корейський технологічний гігант оголосив графік випуску нової мобільної операційної системи для своїх пристроїв.

Компанія Samsung надала розклад оновлення своїх пристроїв

ФОТО: Технофан

Природно, найостанніші флагмани, тобто пристрої серії Samsung Galaxy S20 і Note 20, отримують оновлення раніше всіх. За нею йдуть торішні флагмани і, нарешті, лінійка пристроїв середнього класу лінійки A і M. Хоча одним дивним недоглядом тут є Galaxy S20 FE і S10e.

У цьому місяці пристрої серії Samsung Galaxy S20 отримають оновлення Android 11 One UI 3. Потім слідує лінія Note 20, а також лінії S10 і Note10 в січні 2021 року. Це також включає Z Flip і Z Fold 2. Але, що дивно, Note 10 Lite отримає оновлення тільки в кінці березня.

Якщо у вас є Samsung Galaxy A, M або обрані пристрої Tab, вам доведеться чекати набагато довше. Якщо пощастить, в березні на вашому пристрої з'явиться оновлення. В іншому випадку доведеться почекати до серпня.

В цілому, розклад оновлення пристроїв Samsung виглядає так:

Компанія Samsung надала розклад оновлення своїх пристроїв - фото 2

Як повідомляло видання "Коментарі", стала відома дата виходу нових смартфонів Samsung. У нову серію увійдуть моделі Galaxy S21, Galaxy S21 + і Galaxy S21 Ultra. Всі вони зможуть працювати в мережах 5G. Серія буде заснована на процесорі Qualcomm Snapdragon 875 або Samsung Exynos 2100, в залежності від регіону продажів. Відомий технічний аналітик і блогер Джон Проссер повідомляє, що наступний захід Samsung Galaxy Unpacked намічено на 14 січня 2021 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини