Головна Новини HI-tech телефони Презентація iPhone 12: експерти розповіли, чим новинка Apple буде гіршою за існуючий айфон
commentss НОВИНИ Всі новини

Презентація iPhone 12: експерти розповіли, чим новинка Apple буде гіршою за існуючий айфон

По версії скептиків, по функціональності iPhone 12 mini буде програвати попереднім аналогам

13 жовтня 2020, 11:31
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 13 жовтня, компанія Apple офіційно представить нові iPhone 12. До презентації залишилися лічені години, проте інсайдери кажуть про те, що деякі продукти будуть гіршими за попередників.

Презентація iPhone 12: експерти розповіли, чим новинка Apple буде гіршою за існуючий айфон

Так, за версією скептиків, по функціональності iPhone 12 mini буде програвати попереднім аналогам. За різними даними з мережі, на відміну від iPhone 12 молодша модель "яблучного" смартфона хоч отримає OLED-екран, але без підтримки XDR, 10-бітного кольору та інших технологій.

Імовірно, в iPhone 12 mini не буде телеоб'єктива, а основна камера буде здвоєною з ширококутним і надширококутним об'єктивами. Також в смартфон не встановлять лазерний далекомір, як старших моделях iPhone 12 Pro та iPhone 12 Pro Max.

Також можливо iPhone 12 mini позбавлять технології стабілізації зображення зі зрушенням сенсора.

Маленький смартфон від Apple може отримати батарею місткістю трохи понад 2200 мА / год. При цьому і ціна iPhone 12 mini очікується меншою на відміну від флагманів, за які Apple може просити понад тисячу доларів.

Нагадаємо, стало відомо, як буде виглядати довгоочікуваний iPhone 12 Pro, презентація якого має відбутися в жовтні. Відомий мережевий аналітик Філіп Корой, який відомий правдивими інсайдами з компанії Apple, виклав   пост із зображенням нового айфона.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини