Головна Новини HI-tech телефони Опублікували рейтинг найпопулярніших мобільних додатків: чим українці користуються найчастіше
commentss НОВИНИ Всі новини

Опублікували рейтинг найпопулярніших мобільних додатків: чим українці користуються найчастіше

«Дія» наздоганяє Messenger, а Telegram тепер популярніший за Instagram

31 січня 2022, 16:06
Поділіться публікацією:

Дослідницька компанія "Kantar Україна" опублікувала список найпопулярніших серед українців додатків, якими люди користувалися наприкінці 2021 року. Про це повідомляє MediaSat.

Опублікували рейтинг найпопулярніших мобільних додатків: чим українці користуються найчастіше

Рейтинг мобільних додатків - Kantar

У грудні 2021 року кількість людей, які користувалися програмою "Дія" (73,9%), майже досягла кількості аудиторії програми FB Messenger (74,4%). Загалом, користувачів "Дії" за 2021 рік стало вдвічі більшою порівняно з попереднім роком.

Месенджер Telegram став особливо популярним серед українців, випередивши програму Instagram на 10% (Telegram 88,5% проти 78,9% Instagram).

Швидкими темпами останнім часом зростає і програма для проведення безконтактних оплат Google Pay, якою лише у грудні 2021 року вже активно користувалися 53,2% українців. У грудні 2020 року додаток використав лише 31,7% громадян України.

Серед додатків, що найшвидше набирають популярність, перше місце забрав сервіс для створення і перегляду відео TikTok. За 2021 рік кількість користувачів програми зросла майже вдвічі (з 24,3% наприкінці 2020 року до 44,9% наприкінці 2021 року).

"Серед додатків, які не потрапили в ТОП, але також демонструють стрімке зростання в Україні за останній рік, можна відзначити YouTube Music, Netflix, Helsi.me і Tabletki.ua", — прокоментувала керівниця проекту CMeter Ірина Ворон.

Як повідомляли раніше "Коментарі", команда популярної соціальної мережі Instagram може додати нову функцію до своєї програми. Як вказується в матеріалі, в Instagram можуть додати очікувану багатьма користувачами можливість, а саме редагування сітки профілю. Завдяки нововведенню можна буде міняти місцями публікації. За словами інсайдера, новинка ще перебуває на стадії розробки. Повідомляється, що після оновлення функціоналу програми можна змінити порядок своїх публікацій у налаштуваннях профілю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини