Головна Новини HI-tech телефони OPPO запатентувала камерофон з 15-кратним зумом
commentss НОВИНИ Всі новини

OPPO запатентувала камерофон з 15-кратним зумом

Новий патент OPPO показує, як працює гібридний зум і конструктивні особливості пристрою

2 грудня 2020, 19:51
Поділіться публікацією:

Компанія OPPO отримала патент на технологічне рішення системи одного з сенсорів основної камери смартфона для зйомки з 15-кратним зумом. У документі вказується, як працює гібридний зум, а також конструктивні особливості пристрою.

OPPO запатентувала камерофон з 15-кратним зумом

OPPO запатентувала новий смартфон

Згідно з наданими ескізами, які потім були перетворені LetsGoDigital в високоякісні 3D-рендери, смартфон OPPO отримає вигнутий OLED-дисплей з вбудованою камерою. На тильній стороні пристрою буде масивний модуль основної камери з дворівневим виступом.

Судячи з опису, гаджет буде оснащений трьома сенсорами. Збільшена товщина пристрою за рахунок модуля камери пояснюється можливістю знімати фото і відео з 15-кратним збільшенням. Примітно, що в низці патентів OPPO вже є смартфон з аналогічним дизайном, але з круглим модулем камери, оснащеним механічними напрямними.

Дизайн такого пристрою поки існує тільки на папері, і виробник не розкриває плани по його випуску.

Як повідомляло видання "Коментарі", OPPO представить смартфон з унікальною функцією. Компанія анонсувала нову "повнофункціональну систему управління кольором" для флагманів компанії 2021 роки, починаючи з OPPO Find X3. Система обробки зображень end-t0-end дозволить таким пристроям, як Find X3, зберігати зображення HEIF з підтримкою 10-бітної глибини кольору і широкої колірної гами DCI-P3.

Також "Коментарі" раніше розповідали, що OPPO представила унікальні окуляри з доповненою реальністю. Офіційна презентація гаджета пройшла 17 листопада.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини