Головна Новини HI-tech гаджет OPPO представить унікальні окуляри з доповненою реальністю
commentss НОВИНИ Всі новини

OPPO представить унікальні окуляри з доповненою реальністю

Смарт-окуляри OPPO будуть представлені з новим концептуальним телефоном і додатками AR

17 листопада 2020, 01:15
Поділіться публікацією:

Окуляри OPPO AR будуть представлено 17 листопада разом з новим концептуальним телефоном і додатками AR. Компанія проводить спеціальний захід OPPO Inno Day 2020 в Китаї, і тепер вона підтвердила, що також будуть випущені окуляри AR. Продукт був зображений на плакаті, і він виглядає як сонцезахисні окуляри. Окуляри OPPO AR, швидше за все, будуть оснащені безліччю датчиків, щоб користувачі могли поринути в атмосферу доповненої реальності.

OPPO представить унікальні окуляри з доповненою реальністю

з"явилися нові AR-окуляри

Компанія звернулася до Weibo, щоб оголосити, що представить окуляри OPPO AR Glasses під час заходу Inno Day 2020 17 листопада. На тізері є фотографія окулярів, і вона показує, що окуляри OPPO AR схожі на сонцезахисні окуляри. Металева рамка по краях і додаткові чорні рамки, щоб не відволікатися.

На заході OPPO Inno Day 2020 17 листопада компанія також збирається представити концептуальний телефон. Тизер Weibo передбачає, що він пропонує інноваційний підхід до екрану дисплея. Пропонується частковий погляд на телефон з вигнутими краями. Це може бути складаний телефон зі складним екраном типу розкладачки або той, який пропонується в лінійці Galaxy Fold. У будь-якому випадку це буде просто концептуальний телефон, і не очікується, що він буде запущений у продаж.

Крім цих продуктів, OPPO також інтригувала чутками про появу додатку AR для просторових обчислень, який пропонує цікаві накладені види в віртуальному світі. Більш детальна інформація про це також буде представлена ​​під час заходу 17 листопада.

Як повідомляло видання "Коментарі", OPPO представила новий бюджетний смартфон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини