Головна Новини HI-tech телефони Названо секретний спосіб прискорення роботи смартфона
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо секретний спосіб прискорення роботи смартфона

Фахівець із тестування месенджера Gem4me Анастасія Іллічева розповіла про секретний спосіб, який може прискорити роботу смартфона

19 грудня 2021, 10:25
Поділіться публікацією:

Смартфон – незамінна річ сучасної людини. І з кожним роком його важливість зростає. Але бувають ситуації, коли ґаджет починає "глючити" та сповільнює свою роботу, викликаючи низку незручностей.

Названо секретний спосіб прискорення роботи смартфона

Як прискорити роботу смартфона (фото з відкритих джерел)

Експерт Анастасія Іллічева зазначила, що найчастіше таке буває через велику кількість встановлених додатків, які можуть "з'їдати" заряд і сповільнювати роботу смартфона. Щоб покращити його функціональність, необхідно очистити кеш і вимкнути автосинхронізацію. Але якщо вашому смартфону понад 5 років, тоді, за словами фахівця, краще замінити ґаджет на новий.

Анастасія Іллічева зазначила, що нині нормою вважається щонайменше 4 Гб оперативної пам'яті. Якщо її буде менше на телефоні, можуть виникнути проблеми при роботі деяких програм і додатків.

Нагадаємо, у смартфонах є низка налаштувань, які працюють у фоновому режимі та непомітно "з'їдають" заряд. Директор Інституту інформаційних технологій університету "Синергія" Станіслав Косарьов розповів, що це за налаштування.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що часто в компанії друзів можна помітити людину, яка половину вечора проведе у своєму телефоні, відмовившись від спілкування. І подібна проблема зустрічається все частіше, тому що звичка кожну свою вільну хвилину витрачати на смартфон прив'язується до нас дедалі сильніше. Але розв'язувати проблему можна, і кваліфікований психолог Дмитро Сінарев розповів, як це зробити.

Читайте також, що у Міністерстві охорони здоров'я розповіли про шкоду надмірного використання смартфона, а також закликали українців контролювати екранний час. У відомстві наголосили, що чим більше людина проводить часу за смартфоном, тим гірше вона почувається протягом дня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини