Головна Новини HI-tech телефони Налаштування, які найбільше розряджають смартфон
commentss НОВИНИ Всі новини

Налаштування, які найбільше розряджають смартфон

Деякі налаштування серйозно скорочують час його роботи

11 грудня 2020, 22:30
Поділіться публікацією:

Часто буває, що смартфон розряджається в самий непідходящий момент. Так відбувається тому, що можуть бути активовані зайві налаштування, які істотно скорочують час його роботи. Директор Інституту інформаційних технологій Університету "Синергія" Станіслав Косарєв розповів, про які хитрощі в такому випадку слід знати.

Налаштування, які найбільше розряджають смартфон

Налаштування, які найбільше розряджають смартфон. Фото: unsplash

Так, фахівець перерахував налаштування, які в рази скорочують години роботи смартфона. Перші в цьому списку — функції геолокації, безконтактна оплата і Bluetooth. Їх бажано включати тільки тоді, коли вони вам необхідні, говорить він.

Експерт додав, що при відсутності з'єднання з мережею Wi-Fi пристрій буде постійно шукати доступну інтернет-точку, що буде швидко садити батарею. Тому Wi-Fi також варто включати тільки по потребі, не використовуючи заряд акумулятора даремно. Плюс, Станіслав порадив відключити автоматичну настройку яскравості екрану і повідомлення з додатків.

Варто також зазначити, що автоматичне завантаження може посадити батарею за короткий термін, і заряджати смартфон доведеться все частіше. Якщо вона виконується в фоновому режимі, то гаджет сповільнюється і починає швидко витрачати акумулятор.

Як повідомляло видання "Коментарі", чому не можна залишати зарядку в розетці. Є безліч людей, які так роблять: залишають зарядний пристрій в розетці, навіть коли телефон не заряджається. Директор інституту IT університету "Синергія" Станіслав Косарєв поділився, чому краще позбутися цієї звички.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини