Головна Новини HI-tech телефони Компанія Motorola готується представити новий флагманський смартфон
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Motorola готується представити новий флагманський смартфон

Новий флагман Motorola з'явиться на базі процесора Snapdragon 865

24 листопада 2020, 01:15
Поділіться публікацією:
Компанія Motorola повернулася на арену флагманів Android, випустивши пристрій під назвою Motorola Edge +. Пристрій являв собою привабливий корпус з першокласними характеристиками і елегантним дизайном. Однак неякісні камери, не дуже конкурентоспроможна запитувана ціна і гостра конкуренція не дозволили їй серйозно вплинути на сегмент. Але тепер, згідно з чутками, компанія готується до випуску нового флагманського пристрою під кодовою назвою "Nio".
Згідно з інформацією, отриманою TechnikNews, компанія працює над пристроєм на базі Snapdragon 865, який, ймовірно, з'явиться в наступному році. Це буде одна з перших хвиль нових смартфонів Motorola, які дебютують під управлінням Android 11. Вибір процесора трохи збиває з пантелику, оскільки Qualcomm знаходиться в трохи більше тижня від запуску наступника, який, ймовірно, дебютує під назвою Snapdragon 875. Пристрій має номер моделі XT2125 і дебютує в першому кварталі 2021 року.
Повідомляється, що Motorola оснастить свій наступний смартфон високого класу 64-мегапіксельним датчиком OmniVision OV64B. У ширококутній камері використовується 16-мегапіксельний датчик ov16a10, який знову поставляється компанією OmniVision. Існує також 2-мегапіксельна камера глибини, заснована на датчику OV02PB OmniVision. На передній панелі є дві селфі-камери, які, ймовірно, будуть вирізані з дироколу. Основна камера використовує датчик OV16A1Q на 16 МП, а допоміжна камера на 8 МП використовує датчик S5K4H7 від Samsung.
Як повідомляло видання "Коментарі", Motorola розширить свою серію бюджетних смартфонів.

Компанія Motorola готується представити новий флагманський смартфон

ФОТО: ixbt.com



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини