Головна Новини HI-tech телефони Компанія Motorola розширить свою серію бюджетних смартфонів
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Motorola розширить свою серію бюджетних смартфонів

Moto G9 має 6,5-дюймовий дисплей Max Vision HD, одну фронтальну і три задні камери

25 серпня 2020, 10:58 comments1091
Поділіться публікацією:

Як вже було відомо раніше, Motorola додала нового члена у свою бюджетну серію смартфонів Moto G в Індії. Йдеться про Moto G9. Новий смартфон є наступником Moto G8, випущеного раніше в цьому році. Moto G9 — це бюджетний смартфон, вартість якого близько 15000 рупій. Про це повідомляє видання India TV.

Компанія Motorola розширить свою серію бюджетних смартфонів

Motorola Moto G9 поставляється з 6,5-дюймовим дисплеєм Max Vision HD + з вирізом у вигляді краплі води. Він оснащений восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 662 і графічним процесором Adreno 610. Він поставляється в одному варіанті з 4 ГБ оперативної пам'яті та 64 ГБ вбудованої пам'яті. Сховище можна розширити до 512 ГБ за допомогою карти пам'яті.

На передній панелі пристрою розташовані три задні камери з роздільною здатністю 48 МП (основна камера), 2 МП (макрооб'єктив) і 2 МП (датчик глибини). Фронтальний знімок становить 8 МП. Смартфон поставляється з такими функціями камери, як нічне бачення, HDR, світлодіодний спалах, уповільнене відео, гіперлазац, портретний режим, а також інтеграція з Google Lens.

Смартфон оснащений батареєю місткістю 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки TurboPower потужністю 20 Вт і працює під управлінням Android 10. Крім того, він підтримує порт USB Type-C, аудіороз'єм 3,5 мм, сканер відбитків пальців на задній панелі, функцію розблокування обличчя, водовідштовхувальну здатність, два мікрофони та NFC.

Motorola Moto G9 продається за ціною 11 499 рупій і є конкурентом Xiaomi Redmi Note 9 і Realme Narzo 10. Він буде виставлений на продаж через онлайн-портал Flipkart, починаючи з 31 серпня о 12 годині.

Як повідомляло видання "Коментарі", OPPO анонсувала важливе вдосконалення для смартфонів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини