Головна Новини HI-tech телефони Компанія Apple зробила попередження для користувачів iPhone
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Apple зробила попередження для користувачів iPhone

Apple оновила сторінку технічної підтримки для смартфонів iPhone додавши одне попередження.

25 лютого 2024, 15:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Американська компанія Apple застерігає користувачів iPhone від популярної практики сушіння смартфона за допомогою рису. Свої настанови технологічна компанія опублікувала в оновленому пакеті технічної підтримки.

Компанія Apple зробила попередження для користувачів iPhone

Apple попереджає користувачів iPhone. Фото з відкритих джерел

Випадкове падіння смартфона в посуд з рідиною або намокання під час дощу може стати реальною небезпекою та спіткати багатьох користувачів мобільних пристроїв. Однією з популярних практик "врятувати" телефон стало його переміщення до пакунка з рисом, який нібито має витягнути воду зі смартфона.

Компанія Apple зробила попередження для користувачів своїх пристроїв. На сайті технічної підтримки, присвяченій смартфонам цього виробника, з’явилось застереження проти сушіння айфонів за допомогою рису.

Apple вважає, що такий метод може принести більше шкоди, ніж користі. Використання рису для сушіння може спричинити потрапляння зерен у зарядний порт або роз’єм для навушників. Це може значно збільшити вартість будь-якого ремонту.

Apple рекомендує залишити iPhone у провітрюваному приміщенні на термін до 24 годин. Потім потрібно перевірити обладнання за допомогою зарядного пристрою. Якщо ж це не допомогло, тоді, за рекомендаціями компанії слід звернутись  до найближчого авторизованого постачальника послуг Apple. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про найпопулярніші мобільні телефони всіх часів. Одна з моделей iPhone посіла третє місце в рейтингу.

Також "Коментарі" писали про рейтинг з 10 найдорожчих телефонів у світі. Одразу п'ять позицій зайняли смартфони iPhone від американської компанії Apple.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини