Головна Новини HI-tech телефони 10 найдорожчих телефонів у світі
commentss НОВИНИ Всі новини

10 найдорожчих телефонів у світі

Найдорожчі мобільні телефони світу виготовленні з золота та прикрашені дорогоцінними каменями. Їх вартість сягає від сотень тисяч доларів до десятків мільйонів.

20 лютого 2024, 09:05 comments2773
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Більшість людей обираючи дорогі смартфони зважають на їх характеристику та продуктивність, однак найбагатші та найвпливовіші мільярдери на планеті шукають у телефонах унікальність та дорогоцінне каміння. Портал "Коментарі" підготував список найдорожчих мобільних телефонів у світі.

10 найдорожчих телефонів у світі

10 найдорожчих телефонів у світі. Фото з відкритих джерел

Останні моделі айфонів коштують близько тисячі доларів, а з різними розширеннями можуть сягати 2 тис. доларів, як iPhone15 Pro Max. Однак ці суми і близько не зрівняються з найдорожчими телефонами у світі.

10. Virtue Signature Cobra — 310 тис. доларів

10 найдорожчих телефонів у світі - фото 2

Телефон Virtue Signature Cobra був створений французькою ювелірною компанією Boucheron Vertu та зібраний вручну у Великобританії. Цей смартфон покритий золотом, а найяскравіша функція отримала назву Cobra – це змія з чистого золота, 439 рубінів та двох смарагдів, що обвиває телефону. Ціна Virtue Signature Cobra — 310 тис. доларів, а всього було створено 8 таких телефонів.

9. Goldvish Revolution – 488 тис. доларів

10 найдорожчих телефонів у світі - фото 3

Швейцарська компанія GoldVish, яка спеціалізується на виробництві телефонів та годинників преміум класу вирішила створити один з найдорожчих смартфонів — Goldvish Revolution за 488 тис. доларів. Елітний телефон виготовлений з білого та рожевого золота, тонкої шкіри, діамантів і має екран з сапфірового скла. Крім того, телефон має знімний аналоговий годинник від Fredric Jouvenot. 

8. Gresso Luxor Las Vegas Jackpot — мільйон доларів

10 найдорожчих телефонів у світі - фото 4

Американська компанія аксесуарів преміум класу Gresso також долучилась до створення найдорожчих телефонів. Її смартфона Gresso Luxor Las Vegas Jackpot виготовлений зі 180 грамів золота та чорних діамантів. Задню панель телефону створили з 200-річного африканського дерева, а кожна клавіша була прикрашена вручну полірованими 32-каратними дорогоцінними сапфірами. Крім того, Gresso випустила лише три такі телефони, які мають власний унікальний номер.

7. Goldvish Le Million — мільйон доларів

10 найдорожчих телефонів у світі - фото 5

Екстравагантний телефон Goldvish Le Million став найдорожчим телефоном для швейцарського бренду GoldVish – його ціна мільйон доларів. Телефон покритий 18-кратним золотом та діамантами, загальна кількість яких складає 120 каратів. Усього створено три моделі Goldvish Le Million, які швейцарський бренд пропонує з рожевого, жовтого або білого золота.

6. Diamond Crypto Smartphone – 1,3 мільйона доларів

10 найдорожчих телефонів у світі - фото 6

Diamond Crypto Smartphone був найдорожчим телефоном світу. Він виготовлений з твердої платини, а логотип і кнопки створені з рожевого золота. Крім того, телефон має п’ятдесят діамантів, у тому числі 10 рідкісних блакитних діамантів. Особливістю телефона стало також програмне забезпечення, яке має посилені технології шифрування для збереження конфіденційної інформації.

5. iPhone 3G Kings Button – 2,5 мільйона доларів

10 найдорожчих телефонів у світі - фото 7

П’ятий найдорожчий телефон був створений австрійським дизайнером Пітером Аліссоном, який прикрасив його 18-каратним жовтим, білим та рожевим золотом. А смужка з білого золота, яка проходить по всьому краю телефону, прикрашена 138 діамантами. Однак найбільшою особливістю смартфона став 6,6-каратний діамант, який функціонує замість головної кнопки.

4. Goldstriker iPhone 3GS Supreme – 3,2 мільйона доларів

10 найдорожчих телефонів у світі - фото 8

Телефон Goldstriker iPhone 3GS Supreme є успішною співпрацею Apple з британським дизайнером Стюартам Хьюзом, який зумів розмістити на смартфоні 136 діамантів та 270 грамів золота. Крім того, логотип Apple на задній панелі телефону всипаний 53 діамантами, а центральна кнопка прикрашена діамантом 7,1 карата.

3. iPhone 4Diamond Rose Edition — 8 мільйонів доларів

10 найдорожчих телефонів у світі - фото 9

Ще одна спільна робота Apple та Стюарта Хьюза. На цьому телефоні з чистого рожевого золота британський дизайнер зумів розмістити 500 діамантів. А головна кнопка виготовлена з діаманта 7,4 карата. Крім того, для більшої ексклюзивності Apple випустила лише два таких смартфони.

2. iPhone 4s Elite Gold — 9,4 мільйона доларів

10 найдорожчих телефонів у світі - фото 10

Після успіху попередніх моделей Стюарт Хьюз виготовив один з найдорожчих телефонів Apple — iPhone 4s Elite Gold. Телефон покритий золотом з 500 діамантами. А головний діамант, який стоїть замість кнопки має вагу 8,6 карата. Крім iPhone 4s Elite Gold Apple також пропонує до нього коробку, яка виготовлення з суцільної платини та містить оригінальні кістки тиранозавра.

1. Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond — 48,5 мільйона доларів

10 найдорожчих телефонів у світі - фото 11

Беззаперечним лідером серед найдорожчих телефонів світу став смартфон Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond Edition, вартістю неймовірних 48,5 мільйонів доларів. Телефон був розроблений Falcon Luxury та покритий золотом, а на задній панелі прикрашений масивним рожевим діамантом. Цей телефон був придбаний однією з найбагатших людей Азії — Мукеш Амбані, як подарунок для своєї дружини Ніти Амбані.

Ось короткий підсумок усіх моделей, які потрапили в рейтинг.

Топ-10 найдорожчих мобільних телефонів у світі:

  • - Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond — 48,5 мільйона доларів
  • - iPhone 4s Elite Gold — 9,4 мільйона доларів
  • - iPhone 4Diamond Rose Edition — 8 мільйонів доларів
  • - Gold Striker iPhone 3GS Supreme — 3,2 мільйона доларів
  • - iPhone 3G Kings Button — 2,5 мільйона доларів
  • - Diamond Crypto Smartphone — 1,3 мільйона доларів
  • - Goldvish Le Million — 1,3 мільйона доларів
  • - Gresso Luxor Las Vegas Jackpot — 1 мільйон доларів
  • - Goldvish Revolution — 488 тис. доларів
  • - Virtue Signature Cobra — 310 тис. доларів

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про найпопулярніші мобільні телефони всіх часів.

Також "Коментарі" писали про ТОП 10 міст із найдорожчою нерухомістю у світі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини