Головна Новини HI-tech телефони iPhone 12 позбавлять довгоочікуваної функції
commentss НОВИНИ Всі новини

iPhone 12 позбавлять довгоочікуваної функції

Інсайдер переконаний, що нові iPhone отримають акумулятори меншої місткості, ніж у попередників

16 вересня 2020, 09:06 comments1444
Поділіться публікацією:

Вчора відбулася довгоочікувана презентація Apple, на якій компанія представила нові смарт-годинники і планшети. І хоч офіційної інформації про смартфони поки немає, інсайдери продовжують активно ділитися інформацією про дизайн і функції нових iPhone 12. Важливими деталями про новинку Apple поділився відомий аналітик Мінг-Чі Куо.

iPhone 12 позбавлять довгоочікуваної функції

Інсайдер переконаний, що нові iPhone отримають акумулятори меншої місткості, ніж у попередників. А компенсувати це Apple має намір використанням 5-нанометрових процесорів з поліпшеною енергоефективністю. Однак в моделях цього року очікується підтримка 5G, що тягне за собою  значно сильніше енергоспоживання. Саме тому, продовжує Мінг-Чі Куо, компанія все ж вирішила відмовитися від підтримки 120-герцової частоти поновлення дисплеїв в нових iPhone, тому, що це "значно погіршило б користувальницький досвід". За його словами, Apple зосередилася на реалізації цієї функції в моделях 2021 року. За словами аналітика, кожна з чотирьох моделей нових iPhone вийде у двох версіях. Одна стане підтримувати 5G тільки в діапазоні нижче 6 ГГц, в той час, як в іншій буде додатково реалізована робота в міліметровому діапазоні (mmWave).

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що стало відомо, як буде виглядати довгоочікуваний iPhone 12 Pro, презентація якого має відбутися в жовтні. Відомий мережевий аналітик Філіп Корой, який відомий правдивими інсайдами з компанії Apple, виклав пост із зображенням нового айфона.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини