Головна Новини HI-tech телефони Експерти розповіли, як захистити свій смартфон від злому
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерти розповіли, як захистити свій смартфон від злому

Експерти розповіли, за допомогою яких простих правил можна захистити свій мобільний телефон від злому

16 травня 2021, 20:55 comments1107
Поділіться публікацією:

Сучасна людина зберігає в телефоні всю важливу та таємну інформацію, тому не дивно, що шахраї вигадують все нові та нові способи, щоб заволодіти її особистими даними. Які ж способи допоможуть захистити свій смартфон від злому?

Експерти розповіли, як захистити свій смартфон від злому

як уберегти свій телефон від злому (фото з відкритих джерел)

Експерти розповіли, що гаджети з операційною системою Android часто виявляються легкою здобиччю для зловмисників. На пристрої з цієї відкритою операційною системою швидко потрапляють несанкціоновані програми з сумнівних джерел. В першу чергу, за словами фахівців, потрібно заблокувати програми з таких джерел, а для цього потрібно зайти в налаштування в розділ "Безпека". І постарайтеся завантажувати додатки тільки з магазину Google Play Store або з відомих і надійних сайтів.

Плюс до всього, якщо ви не користуєтеся Bluetooth, тоді простежте, щоб він був вимкнений на вашому пристрої. Так ви утрудните доступ хакерів до свого гаджету. Ще не забувайте регулярно оновлювати свої додатки до останньої версії. Можна також встановити блокування доступу для сторонніх контент-провайдерів, щоб уникнути прихованих підписок.

Якщо занадто пізно і ваш смартфон вже хтось зламав, тоді перевірте свою електронну пошту, банківські рахунки, прив'язані до телефону. Змініть паролі до всіх своїх акаунтів.

Нагадаємо, що експерт з кібербезпеки Андрій Масаловіч розповів, що краще не зберігати в пам'яті свого телефону. І в першу чергу, мова йде про паролі та облікові дані.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що є три способи, завдяки яким в мобільному пристрої з'явиться набагато більше вільного місця.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини