Головна Новини HI-tech телефони Чому не варто поспішати оновлювати свій iPhone 11 і iPhone 12 до iOS 14.6
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому не варто поспішати оновлювати свій iPhone 11 і iPhone 12 до iOS 14.6

Відразу після поновлення заряд iPhone 11 Pro впав до 2%, а заряд Apple Smart Cover знизився до 15%

2 червня 2021, 01:46
Поділіться публікацією:

Після випуску iOS і iPadOS 14.6 деякі користувачі почали повідомляти про те, що їх пристрої дуже швидко розряджаються. Один з користувачів пише про швидку розрядки iPhone 11 Pro та Apple Smart Cover.

Чому не варто поспішати оновлювати свій iPhone 11 і iPhone 12 до iOS 14.6

iPhone 12 (фото з відкритих джерел)

Відразу після поновлення заряд iPhone 11 Pro впав до 2%, а заряд Apple Smart Cover знизився до 15%. Зазвичай заряд смартфона залишається повним після поновлення, а Apple Smart Cover розряджається до 20% після 15-годинного робочого дня без підключення до мережі, передає MacRumors. Згідно з повідомленнями на форумах, проблема стосується всіх пристроїв, незалежно від стану конкретної батареї. Ще один користувач заявив, що iPhone 12 Pro не тільки почав розряджатися швидше, ніж зазвичай, але і перегрівається при запущеному Safari. Аналогічні повідомлення надійшли від власників iPhone 12 mini.

"Так, я оновив свій iPhone 12 mini з 14.2 до 14.6 пару днів назад. Вранці я користувався смартфоном протягом декількох хвилин, як раптом заряд впав майже до нуля, а сам смартфон сильно нагрівся", — розповів один із власників гаджетів.

Якщо проблема дійсно пов'язана з програмним забезпеченням, Apple може випустити патч для iOS 14.6 або відкласти виправлення для iOS 14.7, яка зараз знаходиться в стадії бета-тестування.

Як повідомляли раніше відомий інсайдер Коннор Джуісс розповів про те, які функції можуть чекати користувачів в новій iOS від Apple. Інсайдер розповів, що разом з оновленням в iPhone можуть з'явитися нові функції для вбудування додатків від Apple "Здоров'я".

Тепер для людей, які стежать за своїм харчуванням, з'явиться спеціальний журнал, куди можна буде вносити інформацію про споживаних харчові продукти. Найімовірніше, цей додаток зможе прораховувати добову норму споживання їжі для кожного користувача, враховуючи їх комплекцію і відомості про активність.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини