Головна Новини HI-tech телефони Чому Apple зрушила дату презентації нового iPhone: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому Apple зрушила дату презентації нового iPhone: подробиці

Презентація нового iPhone перенесена через Єврокомісію та дебатів у США

9 вересня 2024, 17:41 comments2746
Поділіться публікацією:

Apple цього року вирішила відійти від своєї традиції та перенести презентацію нового iPhone на другий день. Зазвичай компанія представляє новинки у вівторок, але цього разу вирішила змінити плани.

Чому Apple зрушила дату презентації нового iPhone: подробиці

Apple переносить презентацію iPhone через податкові проблеми

За інформацією Bloomberg, це пов'язано з тим, що 10 вересня Європейська комісія оголосить своє рішення у справі податків, у якому фігурує Apple. Компанія з Купертіно не хоче, щоб її презентація збіглася з можливим оголошенням про великий штраф.

2016 року Єврокомісія вже оштрафувала Apple на 14 мільярдів доларів за ухилення від сплати податків за допомогою Ірландії. Процеси та оскарження тривали роками, і тепер податкова справа добігає кінця.

До того ж, того ж дня у США відбудуться перші президентські дебати між Камалою Харріс та Дональдом Трампом, які привернуть увагу багатьох. Через це Apple вирішила не ризикувати та перенесла презентацію наступного дня, щоб уникнути зіткнення з іншими важливими подіями.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Осінь — традиційно гаряча пора для фанатів Apple. Компанія готується до презентації нових гаджетів, серед яких головною зіркою стане довгоочікуваний iPhone 16. Які нововведення чекають на нас? Де можна буде стежити за подією онлайн? "Коментарі" розбиралися докладніше.

Крім того, коментарі писали, що британський бізнесмен подав до суду на Apple, стверджуючи, що компанія не повідомила його про те, що повідомлення, видалені з одного пристрою, залишаються доступними на інших пристроях, пов'язаних з одним Apple ID. Це "відкриття" призвело до розлучення, яке коштувало позивачу більш ніж 5 мільйонів фунтів стерлінгів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини