Головна Новини HI-tech телефони Чому Apple випустить обмежену кількість iPhone 13
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому Apple випустить обмежену кількість iPhone 13

Кількість нових смартфонів зменшиться на десяток мільйонів штук

13 жовтня 2021, 09:15
Поділіться публікацією:

Компанія Apple нещодавно презентувала нову модель iPhone 13 та її різновиди 13 mini, 13 Pro і 13 Pro Max, що будуть випущені на заміну гаджетам 12 моделі. За інформацією розробників новий телефон значно кращий — довше не розряджається та не б'ється.

Чому Apple випустить обмежену кількість iPhone 13

Телефонів нової моделі випустять менше, фото з відкритих джерел

Планувалося, що гаджетів нової моделі буде випущено певну кількість, однак наразі стало відомо, що компанія випустить менше заявленої кількості — 90 млн штук. Для виробництва смартфонів не розрахували такої кількості чіпів й тому в 2021 році виробництво випустить на десять мільйонів телефонів менше, ніж планувалося. Про це повідомляє Bloomberg.

Про те, чи збільшиться кількість нових гаджетів цієї моделі в 2022 році не повідомляється. Наразі компанія-виробник шукає можливості закупити більше чіпів для смартфонів.

А в Apple вже заговорили про модель iPhone14, розробники заявляють про "масштабні зміни" та новий дизайн.

Як повідомляв портал "Коментарі", експерти ІТ-галузі розповіли чому Інтернет постійно ламається. Найвідоміший останній збій стався 4 жовтня 2021 р, коли у кількох мільярдів людей не працювала соціальна мережа Facebook та інші, з нею пов'язані. Причина, оприлюднена фахівцями компанії: сервери від'єднались від усіх зовнішніх мереж внаслідок невірного налаштування обладнання одним з інженерів.

Також ми писали, що швидкість мобільного інтернету буде контролювати держава. Пресофіс Мінціфри повідомляє, що в Україні затверджені вимоги до технічних характеристик мобільного інтернету, за якими стежитиме Державна служба спеціального зв'язку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини