Головна Новини HI-tech телефони Не так ідеально, як здається: Apple визнала ще одну проблему iPhone
commentss НОВИНИ Всі новини

Не так ідеально, як здається: Apple визнала ще одну проблему iPhone

З даною неполадкою стикаються власники нових iPhone 12 і iPhone 12 Pro Max

7 грудня 2020, 16:40
Поділіться публікацією:

Власники новеньких смартфонів від Apple все частіше скаржаться на несправність бездротової зарядки.

Не так ідеально, як здається: Apple визнала ще одну проблему iPhone

ФОТО: З відкритих джерел

На неполадки в роботі смартфона від компанії Apple iPhone 12 звернув увагу один з редакторів видання 9to5mac Бен Лавджой. Чоловік повідомив про збої в роботі бездротового сертифікованого зарядного Qi-пристрою. Він розповів, що через деякий час використання, смартфон перестав заряджатися, при чому редактор намагався зарядити телефон на трьох пристроях.

Деякий час по тому Бен Лавджой зафіксував безліч скарг від власників iPhone 12 та iPhone 12 Pro Max. Користувачі дорікали компанію в несправності бездротової зарядки до їх нових смартфонів. Деякі користувачі відзначали, що після перезавантаження iPhone неполадка усувалася, але лише на деякий час.

Представник корпорації звернувся до всіх власників бездротових зарядних пристроїв, розповівши, що компанія в курсі даної проблеми та працює над її усуненням. Це зазначено на офіційному сайті американської компанії.

Тим часом у ЗМІ зробили висновок, що Apple визнала проблему, і її можливе усунення буде в одному з наступних оновлень iOS.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що корпорація Apple запустила програму заміни дисплеїв для пристроїв іPhone 11 для користувачів, які зіткнулися з проблемою відсутності реакції екрану на дотики. У корпорації повідомили, що з даною проблемою могли зіткнутися власники  тих смартфонів, які були виготовлені в період з листопада 2019 року по травень 2020 року. Компанія заявила, що дану поломку будуть усувати безкоштовно.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини