Головна Новини HI-tech телефони Apple полегшить життя власникам нової моделі iPhone
commentss НОВИНИ Всі новини

Apple полегшить життя власникам нової моделі iPhone

Вдосконалена функція в новому iPhone полегшить користування телефоном під час пандемії

31 січня 2021, 19:45
Поділіться публікацією:

Американська компанія Apple постійно працює над розробкою найзручніших гаджетів. Проте цього разу вони готують якісне вдосконалення, яке полегшить користування новенькою версією iPhone. Про це заявив оглядач гаджетів Джоанна Стерн у виданні Wall Street Journal.

Apple полегшить життя власникам нової моделі iPhone

Нова модель iPhone буде мати зручну функцію. Фото: sputnik.kg

За словами спеціаліста розробники Apple планують випустити модель iPhone з функцією сканера відбитку пальців під екраном в якості альтернативи Face ID. Зазначимо, що багато користувачів заявляють про складнощі при використанні цієї функції.

Окрім того, Джоанна Стерн повідомила, що компанія Samsung також почала роботу над цією функцією.

"Компанія Samsung удосконалила деякі зі своїх кращих раніше представлених функцій, включаючи датчик відбитків пальців, екран, що оновлюється з частотою 120 Гц і 10-кратний зум-об'єктив на S21 Ultra. Не випадково, що це одні з тих самих функцій, які Apple, ймовірно, включить в свої наступні iPhone, будь то брендові iPhone 12S, iPhone 13 або iPhone Super Max Crazy Deluxe 2021 ", — пише Джоанна Стерн.

Про плани вдосконалення оглядачці розповіли колишні співробітники компанії Apple.

Також, Джоанна Стерн пояснила, чому дані зміни полегшать життя користувачів. По-перше, датчик відбитків пальців працює швидше ніж Face ID. По-друге, коли в світі пандемія коронавірусу, люди в основному ходять в масках. Постійно знімати її аби розблокувати телефон — зовсім незручно.

Раніше сайт "Коментарі" повідомляв, що компанія Apple б'є рекорди з продажу гаджетів завдяки коронавірусу. За останні місяці 2020 року вони заробили з продажу своїх виробів 111 млрд доларів. Незважаючи на економічну кризу, ця сума є на 21% вищою за аналогічний показник минулого року. В чому криється успіх продажів, читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини