Головна Новини HI-tech ігри "Зелені чоловічки" в Battlefield 2042: розробники перейменували скандальний вигляд персонажа
commentss НОВИНИ Всі новини

"Зелені чоловічки" в Battlefield 2042: розробники перейменували скандальний вигляд персонажа

Новий розрахований на багато користувачів шутер Battlefield 2042 образив гравців з України.

19 листопада 2021, 17:50
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Шведська студія-розробник комп'ютерних ігор DICE прибрала зі свого нового шутера скандальний вигляд одного з персонажів. Про це повідомляє видання УНІАН.

"Зелені чоловічки" в Battlefield 2042: розробники перейменували скандальний вигляд персонажа

Персонаж із Battlefield 2042 Фото: DICE

Як зазначається в матеріалі, минулого тижня новий розрахований на багато користувачів шутер Battlefield 2042 образив гравців з України. Річ у тому, що гравці виявили, що один з фахівців у грі має вигляд під назвою "Зелений чоловічок". Саме так називали російських військових без розпізнавальних знаків, які брали участь в анексії українського півострова. Розробники відреагували на претензію гравців та пообіцяли виправити ситуацію.

Напередодні повноцінного релізу Battlefield 2042 для відеоігри вийшло невелике оновлення. До змін нового патчу входила заміна назви вигляду "Зелений чоловічок". Тепер він називається "Алігатор".

Як зазначає ЗМІ, представники DICE раніше заявили, що не знали про те, як називали російських військових у Криму та не хотіли робити відсилання до реального конфлікту.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що компанія Sony офіційно заявила, що популярна гра Uncharted 4, яка була ексклюзивною для консолі PlayStation 4, вийде на персональних комп'ютерах та PlayStation 5. Деталі поки не розкриваються, проте передбачається, що нова версія пригодницькі відеоігри отримає оновлену графіку.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що картридж із відеогрою Super Mario Bros продали на аукціоні за рекордну суму. Нова угода побила попередній рекорд, коли за копію гри Super Mario 64 віддали півтора мільйона доларів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини