Головна Новини HI-tech ігри Українець став найкращим гравцем десятиліття в Counter-Strike (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українець став найкращим гравцем десятиліття в Counter-Strike (ФОТО)

Учасник відомої української кіберспортивної команди NAVI став найкращим гравцем минулого десятиліття у відеогрі Counter-Strike: Global Offensive (СS:GO) за версією експертів.

15 листопада 2022, 10:28
Поділіться публікацією:

Днями стало відомо, що українець Олександр Костилєв, який є учасником кіберспортивної команди NAVI, став найкращим гравцем минулого десятиліття у відеогрі Counter-Strike: Global Offensive (СS:GO) за версією Electronic Sports League (ESL).

Українець став найкращим гравцем десятиліття в Counter-Strike (ФОТО)

Олександр "s1mple" Костилєв

Таким чином, найбільша міжнародна кіберспортивна організація назвала українця найкращим гравцем минулого десятиліття. Це звання відноситься до періоду з 2012 до 2022 року.

Українець став найкращим гравцем десятиліття в Counter-Strike (ФОТО) - фото 2

Варто зазначити, що Олександр Костилє в родом із Києва. Він є професійним українським кіберспортсменом у дисципліні Counter-Strike: Global Offensive, відомим під псевдонімом "s1mple ". Грає у команді Natus Vincere на позиції снайпера.

Олександр неодноразово отримував звання "найкращий гравець року" та вигравав зі своєю командою безліч турнірів. Одні з найбільших його призових становили 125 тисяч доларів США.

Українець став найкращим гравцем десятиліття в Counter-Strike (ФОТО) - фото 3

Повідомляється, що найкращого гравця обирали за результатами голосування авторитетних професіоналів, а також за індивідуальними результатами за останні десять років.

Переможця оголосили перед стартом півфінальних матчів турніру IEM Rio Major 2022 у Ріо-де-Жанейро.

Українському кіберспортсмену вдалося обійти трьох гравців зі Швеції, чотирьох гравців із Данії, двох гравців із Бразилії, гравця з Польщі та гравця із Франції. Зрештою, саме "s1mple" став кращим гравцем минулого десятиліття у відеогрі Counter-Strike: Global Offensive (СS:GO).

Раніше "Коментарі" писали про те, що вчені показали, як виглядатиме людина у 3000 році. Постійне використання смартфонів, ноутбуків та інших гаджетів призведе до незворотних наслідків та зовнішність людини у майбутньому значно зміниться.

Українець став найкращим гравцем десятиліття в Counter-Strike (ФОТО) - фото 4



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини