Головна Новини HI-tech ігри У що грають українці: рейтинг найпопулярніших комп'ютерних ігор
commentss НОВИНИ Всі новини

У що грають українці: рейтинг найпопулярніших комп'ютерних ігор

Найбільш популярним жанром, який обирають українці, є Puzzle

19 лютого 2021, 11:19 comments5511
Поділіться публікацією:

Зважаючи на дослідження, проведені компаніями NielsenIQ і Wargaming, комп'ютерною грою, яка користується найбільшою популярністю в Україні, стала World of Tanks. Також стало відомо, що найбільш популярним жанром, який обирають українці, є Puzzle. Про це повідомляє 24 Канал.

У що грають українці: рейтинг найпопулярніших комп'ютерних ігор

Рейтинг найпопулярніших комп'ютерних ігор в Україні - фото з відкритих джерел

За даними джерела, приблизно 16% учасників опитування заявили, що в основному грають в World of Tanks. Ще 26% респондентів мінімум один раз зіграли в цю гру протягом останнього місяця.

У рейтинг найпопулярніших ігор також потрапили:

— FIFA20 / FIFA21

— Minecraft

— Grand Theft Auto V

— Counter-Strike: Global Offensive

Найбільш відомою грою також назвали танковий симулятор World of Tanks. Про нього знає понад 80% українців. На другому рядку розташувалася гра Minecraft з 69% аудиторії, а на третьому — Dota 2 з 68%.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" повідомляли, що в співтоваристві гравців Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) сталася найдорожча угода за всю історію існування комп'ютерної гри. Гравці продали скін для АК-47 за 150 тисяч доларів. Відзначається, що заробіток на скінах для гравців CS: GO — звичайна справа. Скін — зовнішній вигляд ігрового предмета, який не впливає на його показник, проте відрізняє його за формою, кольором.

Також повідомлялося, що українська студія-розробник відеоігор GSC Game World показала офіційний трейлер гри STALKER 2. Подивитися відео можна на YouTube-каналі IGN. Розробники відеоігри наголошують, що тизер дозволяє відчути все, що відбувається в грі: і стрімку зміну декорацій, і жахливі пейзажі, і постійне відчуття небезпеки навколо.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини