Головна Новини HI-tech ігри Найдорожча угода в CS:GO: продали скін для зброї за $ 150 000
commentss НОВИНИ Всі новини

Найдорожча угода в CS:GO: продали скін для зброї за $ 150 000

Раніше найдорожчою угодою в комп'ютерній грі був продаж скіна за 100 тисяч доларів

20 січня 2021, 11:17
Поділіться публікацією:

15 січня 2021 року в співтоваристві гравців Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) сталася найдорожча угода за всю історію існування комп'ютерної гри. Гравці продали скін для АК-47 за 150 тисяч доларів, пише видання Talkesrpot.

Найдорожча угода в CS:GO: продали скін для зброї за $ 150 000

CS:GO - фото з відкритих джерел

Як передають у виданні, заробіток на скінах для гравців CS: GO — звичайна справа. Скін — зовнішній вигляд ігрового предмета, який не впливає на його показник, проте відрізняє його за формою, кольором.

Як повідомляють в Talkesrpot, 15 січня трейдер, нік якого ROFL, написав в Twitter про продаж скіна. Відзначається, що на ньому були чотири наліпки кіберспортивної команди Titan Esports. Як було відзначено, що сама модель цієї зброї є досить рідкісною і випадає з кейса ціною дві тисячі доларів. Однак більш цінною зброя стає завдяки наліпкам Titan Esports, вартість кожної становить дві тисячі доларів.

Торговець повідомив, що допомагає своєму товаришу продавати колекцію ігрових предметів, і виклав в соціальну мережу таблицю, на якій були вказані ціни.

Як відомо, раніше найдорожчою угодою в Counter-Strike: Global Offensive був продаж скіна StatTrak M4A4 Howl минулого року. Його вартість становила 100 тисяч доларів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що українська студія-розробник відеоігор GSC Game World показала офіційний трейлер гри STALKER 2. Подивитися відео можна на YouTube-каналі IGN. Розробники відеоігри наголошую, що тизер дозволяє відчути всі, що відбувається в грі: і стрімку зміну декорацій, і жахливі пейзажі, і постійне відчуття небезпеки навколо.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.talkesport.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини