Головна Новини HI-tech ігри Sony готується представити досить жорсткий шутер
commentss НОВИНИ Всі новини

Sony готується представити досить жорсткий шутер

Геймери зіграють за найманого вбивцю, якому протистоятиме жінка-кілер

14 листопада 2020, 01:15
Поділіться публікацією:
Компанія Sony нарешті підтвердила дату релізу Deathloop, інформація про яку раніше витекла через помилку PlayStation Store Нової Зеландії.
Користувачі PlayStation 5 і комп'ютерів зможуть пограти в Deathloop 21 травня 2021 року. Гра з'явиться одночасно на всіх платформах, вона буде тимчасовим консольним ексклюзивом.
Над проектом працюють в стінах студії Arkane, творців Dishonored, які недавно перейшли під крило Microsoft разом з Bethesda. За повідомленнями Філа Спенсера, попередні домовленості студій з Sony залишаться в силі, тому реліз на Xbox Series X відбудеться, але пізніше.
Нагадаємо, що Deathloop — своєрідний "рогалик" від творців Dishonored. Геймери зіграють за найманого вбивцю, якому необхідно ліквідувати вісім цілей за двадцять чотири години, але при цьому залишитися в живих. Одна куля — одна смерть, і все починається з нуля. Ускладнювати життя герою буде дівчина-кілер, місія якої полягає в захисті тих, хто опинився в чорному списку. Крім вогнепалу в арсеналі гравця будуть і особливі здібності, які також допоможуть ефективно ліквідувати ворогів.
Як повідомляло видання "Коментарі", користувачі Google Stadia отримають цікаву функцію.

Sony готується представити досить жорсткий шутер

Sony представить новий шутер



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини