Головна Новини HI-tech ігри Скільки ще чекати: японський розробник показав тизер нової гри
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки ще чекати: японський розробник показав тизер нової гри

genDesign перейшла до активної фази розробки нового проекту, геймери заінтриговані

4 січня 2021, 19:04
Поділіться публікацією:

У 2018 році Фуміто Уеда вперше заговорив про свій новий проект, який за масштабами можна порівняти з його минулими іграми — Ico, Shadow of the Colossus і The Last Guardian. Вдруге про гру згадали тільки в 2019 році, і з тих пір інформації не було.

Скільки ще чекати: японський розробник показав тизер нової гри

genDesign створює нову гру. Фото: GamesRadar

Тепер же genDesign, студія Фуміто Уеди, оновила сайт і випустила новорічну листівку. На зображенні показані три попередні проекти дизайнера, а також кадр з четвертої гри, яку фанати не впізнали. Судячи з усього, це концепт-арт з мандрівником, який стоїть у загадкових руїн.

Оскільки ніхто не дізнався звідки саме взято останнє зображення, фанати вирішили, що це кадр з майбутнього проекту Уеди. До всього офіційний Twitter-аккаунт студії опублікував повідомлення про набір розробників, для створення нового проекту, який "залишиться в серцях геймерів".

Скільки ще чекати: японський розробник показав тизер нової гри - фото 2

Можливо, genDesign перейшли в активну фазу розробки нового проєкту. На це натякає і новорічне привітання компанії, в якому розробники пообіцяли надати новий досвід як можна швидше.

Як повідомляло видання "Коментарі", YouTube назвав найпопулярнішу гру 2020 року. Аккаунт YouTube Creators в Twitter опублікував рейтинг найпопулярніших ігор 2020 року. Це саме ті ігри, які користувачі шукали і в які грали найбільшу кількість разів. І переможцем 2020 стала гра Minecraft, яка отримала більше 200 млрд переглядів.

Цікаво, що Minecraft лідирує з таким величезним відривом. Адже між іншими чотирма різниця в переглядах становить ≈ 2-4 млрд. Судячи з кількості глядачів, "майнкрафт" продовжує зберігати лідируючі позиції, завдяки широким можливостям налаштування і широкому ігровому процесу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини