Головна Новини HI-tech ігри Обурливе рішення, росіяни зіграють на чемпіонаті світу The International 2022
commentss НОВИНИ Всі новини

Обурливе рішення, росіяни зіграють на чемпіонаті світу The International 2022

Valve допустила Virtus.pro на The International

22 вересня 2022, 19:59
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Останні події на світовій арені кіберспорту спричинили справжній скандал. Valve, компанія, що відповідає за проведення змагань двох відомих комп'ютерних ігор Dota 2 і CS: GO, вирішила дозволити російській організації Virtus.pro взяти участь у The International 2022 — чемпіонату світу з цих ігор. Це сталося через зміну власника Virtus.pro, яким став мало відомий вірменин Арам Караманукян.

Обурливе рішення, росіяни зіграють на чемпіонаті світу The International 2022

Valve допустила російську Virtus.pro на The International 2022. Фото з відкритих джерел

Таку інформацію в соцмережах повідомив відомий кіберспортивний журналіст Луїс Міра. Він написав, що Virtus.pro буде допущено до участі в The International 2022, і це рішення Valve. Міра також зазначив, що незабаром також буде інформація про ситуацію у справі з командою CS:GO.

Це рішення викликало скандал. До цього часу команді Virtus.pro було заборонено брати участь у всіх кіберспортивних змаганнях. Це сталося тому, що це російська організація, тісно пов’язана з Кремлем. Одним із її інвесторів є Алішер Усманов, який вважається одним із улюблених олігархів Володимира Путіна. Однак відбулися деякі зміни і новим власником бренду Virtus.pro став невідомий бізнесмен з Вірменії Арам Караманукян.

Він став і генеральним директором, і новим інвестором. Ця подія з самого початку викликала суперечки, оскільки багато фанатів і експертів розцінили її як спробу зняти санкції з Virtus.pro і змінити організацію з російської на вірменську. Таким чином, гравці знову могли б виступати під її ім'ям і представляти її кольори. Раніше вони грали під нейтральними прапорами.

Судячи з усього, зміни генерального директора вистачило розробникам з Valve, щоб гравці Virtus.pro могли виступити на The International 2022. Тепер залишається тільки дочекатися інформації про майбутнє команди CS:GO, в якій грають чотири росіяни і одного казах.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перший білоруський ноутбук від Лукашенка.

Також "Коментарі" писали про НЛО, яке зафіксували українські вчені над Києвом та на основі цих матеріалів опублікували наукову статтю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини