Головна Новини HI-tech ігри Названа найочікуваніша гра осені 2022 (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Названа найочікуваніша гра осені 2022 (ВІДЕО)

Скоротити прохолодні осінні вечори допоможе проходження нової топової гри, дата виходу якої призначена на осінь цього року.

5 листопада 2022, 11:42
Поділіться публікацією:








Вже 9 листопада цього року компанія Sony Interactive Entertainment має намір презентувати продовження легендарної гри God of War – серії, яка завоювала серця мільйонів геймерів у всьому світі.

Названа найочікуваніша гра осені 2022 (ВІДЕО)

Найочікуваніша гра осені 2022

Нова гра "God of War: Ragnarök" стане дев'ятою грою в серії God of War та прямим сюжетним продовженням гри God of War, що вийшла у 2018 році. Гра буде доступна для консолей для PlayStation 4 та PlayStation 5.

Серія цих популярних комп'ютерних ігор у жанрі екшн заснована на давньогрецькій та скандинавській міфології. Головним героєм усіх ігор серії є спартанський воїн Кратос, який кинув виклик самим богам.

Сюжет нової частини гри буде побудований навколо подальших пригод головних героїв — Кратоса та його сина Атрея, що подорослішав, у світі скандинавської міфології. Дія гри розгортається у древній Норвегії. Очікується, що гра започаткує події Ragnarök, який призведе до загибелі багатьох скандинавських богів і передбачуваного кінця світу.

Вбивство Бальдра, сина Одіна та брата Тора, запустило Фімбульвінтер — довгу зиму, що передувала Рагнареку у скандинавській міфології. Тому тепер замість човна Кратос із сином пересувається на упряжці із вовками.

Гра обіцяє нових персонажів, а також повернення вже відомих особистостей, таких як Мімір та гноми-ковалі Брок та Сіндрі.

Також відомо, що у користувачів буде доступ до вже знайомого і звичного арсеналу — сокири Левіафані, клинку Хаосу та луку Атрея. Однією з нових механік God of War Ragnarok стане система елементальних атак.

Основні ігри серії розробляються студією Santa Monica Studio, яка є каліфорнійським відділом компанії Sony Interactive Entertainment .

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у США презентували персонального робота, який реально допомагатиме людям.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини