Головна Новини HI-tech ігри Microsoft зробила найбільшу покупку за свою історію: що відомо про угоду
commentss НОВИНИ Всі новини

Microsoft зробила найбільшу покупку за свою історію: що відомо про угоду

Activision Blizzard обійшлася Microsoft у 68,7 мільярда доларів

18 січня 2022, 17:35
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Американська компанія Microsoft повідомила про покупку одного з найбільших видавців відеоігор. Про це пише видання IXBT.

Microsoft зробила найбільшу покупку за свою історію: що відомо про угоду

Microsoft. Фото з відкритих джерел

Activision Blizzard обійшлася найбільшому виробнику програмного забезпечення в 68,7 мільярда доларів (95 доларів за одну одиницю акцій). Зазначається, що ця угода стане найбільшою за історію Microsoft, а також найбільшою за всю відеоігрову історію.

На тлі вищезгаданих подій акції Activision Blizzard почали зростати в ціні і зараз коштують понад 65 доларів за штуку.

Довідка: компанія Activision Blizzard є видавцем відеоігор. Вона володіє такими всесвітньо відомими франшизами як Call of Duty, Overwatch, Warcraft і т.д.

За словами представників Microsoft, ця угода дозволить прискорити зростання її бізнесу у сфері інтерактивних розваг, а також стане фундаментом для створення метавсесвіту.

Після закриття угоди гри Activision Blizzard буде додано до сервісу Xbox Game Pass.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що американський інвестор спрогнозував курс біткоїну у 2022 році. За його словами, до кінця жовтня 2022 року курс найбільш популярної цифрової валюти може знизитися до позначок у 34-37 тисяч доларів.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що вчені виявили в космосі відразу кілька найнебезпечніших об'єктів у Всесвіті. Ними є квазари. Вони живляться енергією чорних дірок і перебувають усередині надмасивних галактик. Астрономи розповіли, що через їхнє близьке розташування один до одного вони рано чи пізно зіллються разом і утворюють ще більш небезпечний об'єкт.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини