Головна Новини HI-tech ігри Кріпись, мужик: дружина змусила геймера продати PS5, коли зрозуміла, що це не очищувач повітря
commentss НОВИНИ Всі новини

Кріпись, мужик: дружина змусила геймера продати PS5, коли зрозуміла, що це не очищувач повітря

Підключений до телевізора очищувач повітря відразу викликав підозру у спостережної жінки

1 грудня 2020, 17:01
Поділіться публікацією:

Тепер, коли PS5 офіційно випущена, деякі геймери починають розуміти, що їх дружин не так легко обдурити. Чоловік з Тайваню розповів про свою спробу купити б/ушну PS5. За щасливим збігом обставин, він знайшов оголошення про те, що PS5 буде терміново продана за дуже низькою ціною.

Кріпись, мужик: дружина змусила геймера продати PS5, коли зрозуміла, що це не очищувач повітря

Геймер був вимушений продати PlayStation 5

Він негайно зв'язався з продавцем, жінкою, яка, схоже, дуже хотіла продати консоль і, схоже, не особливо цікавилася іграми. Однак, як тільки цей чоловік зустрівся з продавцем, ситуація з'ясувалася.

З дамою був її чоловік, який виглядав абсолютно нещасним, продаючи свою PS5. Покупець запитав, чому вони продають консоль, поцікавившись, можливо, вони випадково замовили дві. Замість цього чоловік відповів, що його дружина зажадала продати її. Жінку не обманули його спроби замаскувати консоль під очищувач повітря.

За кілька місяців до випуску PS5 в мережі обмінювалися стратегіями про те, як спробувати встановити ігрову консоль в будинку. Обговорювалися неймовірні способи, включаючи маскування консолі під очищувач повітря (через її величезний розмір) або WiFi-роутер.

Як повідомляло видання "Коментарі", Sony усунула серйозний дефект в PlayStation 5. Компанія офіційно усунула проблему ряду завантажень, яка переслідувала декілька пристроїв PS5 з моменту випуску консолі. Ситуація полягала в тому, що користувачі, зачеплені цією проблемою, виявили, що консоль зависає в стані "В черзі на завантаження" або просто відображає повідомлення про помилку після установки гри або програми для завантаження.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини