Головна Новини HI-tech ігри Sony усунула серйозний дефект в PlayStation 5
commentss НОВИНИ Всі новини

Sony усунула серйозний дефект в PlayStation 5

Користувачі повідомили про серйозну проблему, що стосується завантаження ігор

26 листопада 2020, 01:15
Поділіться публікацією:

Sony Interactive Entertainment офіційно вирішила проблему ряду завантажень, яка переслідувала декілька пристроїв PS5 з моменту випуску консолі. Користувачі, зачеплені цією проблемою, виявлять, що консоль зависне в стані "В черзі на завантаження" або просто відобразить повідомлення про помилку після установки гри або програми для завантаження.

Sony усунула серйозний дефект в PlayStation 5

ФОТО: Thumbsticks

Потім бібліотека PS5 покаже завантаження, але без можливості скасування або перезапуску процесу, що по суті означає, що додаток застрягло в підвішеному стані.

Sony з тих пір звернулася до Twitter, щоб вирішити цю проблему. Компанія відзначила, що гравцям, які зіткнулися з нею, доведеться "оновити системне програмне забезпечення до останньої версії, запустити PS5 в безпечному режимі, а потім відновити базу даних".

Sony також перенаправила користувачів на свій веб-сайт підтримки обладнання, за допомогою якого вона допомагає гравцям пройти процес безпечного режиму. Безпечний режим — це діагностичний режим системи, який допомагає гравцям вирішувати проблеми на своїх консолях шляхом відновлення бази даних сховища, зміни дозволу або повернення консолі до заводських налаштувань.

Sony також недавно випустила перше оновлення консолі. Патч 858MB був випущений разом з розпливчастим описом, в якому говориться, що "оновлення системного програмного забезпечення покращує продуктивність системи", хоча подробиці в даний час невідомі.

Як повідомляло видання "Коментарі", Sony готується представити досить жорсткий шутер.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини