Головна Новини HI-tech ігри Компанія Crystal Dynamics оголосила про початок тестування нової гри
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Crystal Dynamics оголосила про початок тестування нової гри

Відкрите бета-тестування гри Marvel's Avengers стартує в наступному місяці

16 липня 2020, 18:19 comments1409
Поділіться публікацією:

Американська компанія Crystal Dynamics назвала дату початку старту відкритого бета-тестування Marvel's Avengers для ігрових консолей PlayStation 4, Xbox One і PC. Про це повідомляє gagadget.

Компанія Crystal Dynamics оголосила про початок тестування нової гри

Тестування буде проходити в три етапи і торкнеться всіх платформ. Вже 7 серпня Marvel's Avengers почнуть випробовувати передзамовники гри для PlayStation 4. 14 серпня розпочнеться відкритий бета-тест, до якого будуть мати доступ геймери з PS4, а також ті, хто заздалегідь придбає Marvel's Avengers на PC і Xbox One. З 21 серпня стартує відкрите бета-тестування для всіх платформ та гравців незалежно від наявності попереднього замовлення.

За інформацією Crystal Dynamics, геймери отримають доступ до сегменту з основної кампанії, разом з кооперативними місіями, "Бойовою зоною" і "Зоною висадки". Додаткову інформацію про "Зону висадки" геймерам планують надати під час майбутньої трансляції 29 липня о 20:00 за київським часом.

Реліз гри Marvel's Avengers призначено на 4 вересня 2020 року для PlayStation 4, Xbox One і PC. Також власники версії для консолей нинішнього покоління отримають оновлені видання для приставок PlayStation 5 і Xbox Series X.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Ubisoft почала перезапуск гри ще до її виходу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини