Головна Новини HI-tech ігри Ігри на телефоні, які допоможуть вбити час
commentss НОВИНИ Всі новини

Ігри на телефоні, які допоможуть вбити час

До вашої уваги пропонуємо декілька ігор, які допоможуть подолати безділля

7 грудня 2020, 22:05
Поділіться публікацією:

В метушні сьогодення так і хочеться відволіктися та розслабитись, на деякий час опинитись у світі ігор. З еволюцією смартфонів мобільних розваг стало все більше, саме тому більшість людей в будь-який момент може насолодитись віртуальною реальністю сидячи в черзі або чекаючи на автобус.

Ігри на телефоні, які допоможуть вбити час

Всі люди різні, тому існує безліч жанрів розваг на кожен смак. Для представників кожного жанру, до вашої уваги пропонуємо декілька ігор, які допоможуть подолати безділля.

Smash Hit 

Розрахуйте траєкторію та час польоту шару, щоб впоратися з різними перешкодами, збирайте різноманітні бонуси та посилювачі, які допоможуть рухатися далі. Процес супроводжується графікою та музикою, які тільки додають фарб до ігрового процесу. 

Doodle Jump 

Справжня класика для любителів аркад, яка ніколи не вийде із моди. Рухайтесь вгору, стрибаючи по дошках та позбавляйтеся монстрів пострілами з носа. Мінімалістична графіка та дизайн роблять гру навпаки цікавішою та унікальною. 

Clash of clans

Побудуйте власну базу, сплануйте стратегію оборони та атаки. Вступайте в клани та грайте з друзями. Беріть участь у війнах або просто грабуйте інших. Все це та багато іншого чекає вас в аркадній стратегії Clash of clans.

SimCity BuildIt

Для тих, хто полюбляє симулятори або з дитинства мріяв стати будівником — це найкращий варіант. Побудуйте місто своєї мрії та зробіть щасливими безліч віртуальних мешканців. 

Subway Surfers

З цією грою знайомий майже кожен, але не дивлячись на її вік, бродилка залишається в топі на всіх платформах. Суть дуже проста: треба стрибати по вагонах, долаючи перешкоди, та збирати якомога більше монет.

Minion Rush 

Для фанатів кумедних міньйонів ця гра підійде у самий раз. Багато локацій, бананів, стрибків, перешкод та взагалі повна анархія затягують надовго та дарують безліч емоцій.

Need for speed

Легендарна комп’ютерна гра тепер доступна на смартфоні. Безліч авто та локацій, купа форматів перегонів та змагань. Гра створена для справжніх цінителів швидкості та адреналіну. 

Hill Climb Racing

Ще одна дуже відома гра, виконана в стилі мінімалізму. На вас чекає спокійна їзда по різноманітних місцевостях на різних транспортних засобах. Заробляйте монетки під час заїздів та відкривайте нові можливості, але не дайте водію вдаритись головою або залишити авто без пального.

Крижане серце. Зорепад

Для улюбленців мультфільму від Disney. На вас чекає понад 1 тис. головоломок та усі улюблені персонажі. Потрібно лише пересувати кристали та підбирати їх за кольором. Не забувайте про приємні бонуси, які зроблять рівень значно легшим. 

Боротьба розумів

Інтелектуальна вікторина, яка допоможе визначити найрозумнішого. Близько 25 тисяч питань та можливість змагатися з друзями та випадковими гравцями. 

Раніше "Коментарі" писали про новий концептуальний телефон компанії OPPO та про те, що Xiaomi випустив нову серію телефонів з телескопічною камерою.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини