Головна Новини HI-tech гаджет Xiaomi випустив нову серію телефонів з телескопічною камерою - відомі деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Xiaomi випустив нову серію телефонів з телескопічною камерою - відомі деталі

На даний момент технологія знаходиться на фінальній стадії тестування, але незабаром перші пристрої з телескопічним об'єктивом будуть представлені в продажу

6 листопада 2020, 20:21
Поділіться публікацією:








Китайський гігант Xiaomi представив нову серію телефонів з телескопічним об'єктивом, який також має широкоугольную функцію і дозволяє гнучко використовувати його.

Xiaomi випустив нову серію телефонів з телескопічною камерою - відомі деталі

Фото: Xiaomi

Нове обладнання абсолютно універсально. Розробники заявляють, що гаджет має на 300% вищу светосилу в порівнянні зі старими технологіями, а також нову технологію стабілізації зображення, що важливо для портретної і нічної зйомки.

Новий об'єктив має 20-кратне збільшення, дозволяючи отримати більш чіткі зображення предметів у панорамній зйомці й на відстані. Також, камера дозволяє робити приголомшливі макрознімки. За допомогою зручних ручних налаштувань, які можна використовувати в парі з цією технологією, легко поміняти фокус з одного предмета на інший, що знаходиться в одному полі зору, без особливих зусиль.


Раніше портал "Коментарі" писав про те, що в асортименті Xiaomi скоро з'явиться смартфон з гнучким дисплеєм, виконаний у форматі книги. Опис конструкції пристрою опубліковано на веб-сайті Національного управління інтелектуальної власності Китаю (CNIPA).




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини