Головна Новини HI-tech ігри Дослідники розповіли про несподіваний вплив відеоігор на людей
commentss НОВИНИ Всі новини

Дослідники розповіли про несподіваний вплив відеоігор на людей

Люди, які грають у відеоігри, почуваються щасливішими за інших

17 листопада 2020, 01:50
Поділіться публікацією:

Відеоігри можуть мати позитивний вплив на психічне здоров'я. Про це свідчать дані дослідження, проведеного співробітниками Оксфордського університету, пише CNN.

Дослідники розповіли про несподіваний вплив відеоігор на людей

Для дослідження використовувалися дві відеоігри: Nintendo "Схрещування тварин: нові горизонти" від Nintendo і "Plants vs Zombies: Battle for Neighborville" від Electronic Arts.

Головним результатом дослідження стало те, що гравці повідомляли в кінці гри, що почуваються щасливішими. Водночас дослідники не змогли простежити зв'язок між часом, витраченим на гру і рівнем щастя.

Вони виявили, що час, витрачений на Ігри був пов'язаний з повідомленнями гравців про те, що вони почуваються щасливішими.

Але дослідження було обмежено цими двома назвами, і дослідники явно не дійшли висновку, що збільшення ігрового часу було тим, що змушувало учасників відчувати краще психічне здоров'я.

Крім того, розробники ігор поділилися деякими даними про ігрові звички фанатів цих відеоігор. Дослідники, у свою чергу, задавали питання, які допомагали більше дізнатися про самопочуття гравців.

Це був перший випадок, коли розробники розсекретили свої дані для дослідження. Попередні дослідження ґрунтувалися суто на звітах про ігрову поведінку, і їх не можна було назвати точними.

Дослідники припускають, що під час гри люди відчували себе більш соціалізованими і спілкувалися з тими, у кого схожі інтереси.

Нагадаємо, шанувальникам популярної відеоігри доведеться платити за передсмертний подих.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини