Головна Новини HI-tech ігри Для справжніх вікінгів: шведи представлять унікальний симулятор виживання
commentss НОВИНИ Всі новини

Для справжніх вікінгів: шведи представлять унікальний симулятор виживання

На шляху до мети гравцям доведеться не раз вмирати або втрачати в битвах товаришів

19 січня 2021, 15:35 comments1185
Поділіться публікацією:

Coffee Stain Publishing, команда розробників Deep Rock Galactic і Goat Simulator, а також Iron Gate Studio, повідомила, що 2 лютого в ранньому доступі Steam стартує складна багатокористувацька пригода Valheim.

Для справжніх вікінгів: шведи представлять унікальний симулятор виживання

Valheim - унікальний симулятор про вікінгів

Valheim — це гра на виживання у відкритому світі, дія якої відбувається у величезному процедурно генерованому чистилищі, натхненному скандинавською міфологією та культурою вікінгів. Перед гравцями стоїть завдання відбити королівство у древніх ворогів Одіна, побудувати медові зали й замки, створити зброю та обладунки і вирушити в плавання по морях у пошуках нових горизонтів.

Valheim — це величезний світ, що пропонує гравцям досліджувати густі ліси, засніжені гірські хребти і містичні луки, представлені в яскравій графіці Lo-Fi. Valheim пропонує бойову систему, засновану на ухиленні та блокуванні, з широким спектром зброї для безсмертних вікінгів, щоб боротися зі споконвічними босами міфів і легенд.

Поринути в пригоди вікінга можна поодинці або з дев'ятьма друзями, оскільки ніхто не хоче постійно стикатися зі смертю наодинці. Valheim пропонує гнучку систему будівництва будинків і баз, інтуїтивно зрозуміле створення предметів і будівництво кораблів, а також виділені сервери.

"Вальхейм дійсно крутий. Ви помрете, і багато разів. Ваші друзі будуть вмирати дуже часто. Але ми сподіваємося, що нам вдалося знайти баланс між зайвою жорстокістю і пропозицією корисного і складного досвіду. Світ, який ми створили, величезний і різноманітний, і є місце для набагато більшого. Ми раді вітати нових гравців в нашому суспільстві й працювати разом під час раннього доступу", — сказав Річард Свенссон, генеральний директор Iron Gate Studio.

Як повідомляло видання "Коментарі", авіасимулятор Microsoft отримав підтримку віртуальної реальності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини