Головна Новини HI-tech ігри Британська компанія представила доповнення до популярної гри
commentss НОВИНИ Всі новини

Британська компанія представила доповнення до популярної гри

Геймерам доведеться досліджувати покинуті кораблі і битися з монстрами

17 липня 2020, 18:16
Поділіться публікацією:








Британська компанія Hello Games анонсувала нове безкоштовне доповнення для гри No man's Sky. Геймерам доведеться зайнятися дослідженням занедбаних космічних суден. Про це повідомляє gagadget.

Британська компанія представила доповнення до популярної гри

Desolation — це контентний додаток, який з'явиться в грі No man's Sky. Головне завдання — дослідити занедбані вантажні зорельоти. Кожне судно буде відрізнятися інтер'єром і завданнями, оскільки буде створюватися випадковим чином. Крім того, для деяких кораблів розробники написали окремі історії, тому досліджуючи кораблі, гравці будуть не тільки знаходити цікаві предмети, але і дізнаватимуться передісторію того, що відбувається.

На кораблях будуть мешкати монстри, тому перебування на кораблі не буде недільною прогулянкою. Крім того, штучний інтелект, який перебуває на борту корабля, не дуже доброзичливий.

Щоб битви були більш захоплюючими для гравців, Hello Games вирішила удосконалити стрільбу. З оновленням Desolation прийдуть правки в баланс зброї, які зроблять бої більше залучаючими. Патч також поліпшить освітлення і додасть деякі додаткові ефекти.


Як повідомляло видання "Коментарі", Crystal Dynamics оголосила про початок тестування нової гри.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини