Головна Новини HI-tech ігри Blizzard перенесла вихід доповнення до популярної гри
commentss НОВИНИ Всі новини

Blizzard перенесла вихід доповнення до популярної гри

World of Warcraft Shadowlands отримає нові зони, компанію, квести і багато чого іншого

2 жовтня 2020, 18:38
Поділіться публікацією:

Blizzard переносить вихід доповнення World of Warcraft Shadowlands на невизначений термін. Компанія повідомила на офіційному сайті, що доповнення Shadowlands з'явиться в цьому році, але пізніше, ніж очікувалося. Спочатку проект мав вийти 27 жовтня, але геймерам таки доведеться потерпіти ще. Про це повідомляє gagadget.

Blizzard перенесла вихід доповнення до популярної гри

Blizzard повідомила, що команда розробників домоглася великих успіхів в поліровці і настройках основних механік. Нові зони, кампанія і квести вже готові. Проте розробники продовжують працювати над поліпшенням постігрового контенту.

"У міру того, як все почало складатися воєдино, прислухаючись до ваших відгуків і спираючись на них, стало ясно, що нам необхідно трохи більше часу для додаткового полірування, а також для балансування та поліпшення деяких взаємопов'язаних частин, що відносяться до ендгейму", — повідомляють розробники.

На даний момент Blizzard не визначилася з датою релізу, але вже 13 жовтня випустить попередній патч, який покладе основу для Shadowlands. На геймерів чекає оновлена система прогресії персонажів, нові інструменти для настройки зовнішнього вигляду героя і інші поліпшення досвіду.

Як повідомляло видання "Коментарі", найпопулярніша гра на Facebook припиняє своє існування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини