Головна Новини HI-tech ігри Найпопулярніша гра на Facebook припиняє своє існування
commentss НОВИНИ Всі новини

Найпопулярніша гра на Facebook припиняє своє існування

FarmVille об'єднувала понад 80 мільйонів гравців, які займалися вирощуванням сільськогосподарських культур і розводили тварин

30 вересня 2020, 10:44
Поділіться публікацією:

FarmVille, колись найпопулярніша гра на Facebook, закривається в грудні, через понад 11 років після її запуску. Про це повідомляє BBC.

Найпопулярніша гра на Facebook припиняє своє існування

На піку популярності в FarmVille було понад 80 мільйонів гравців, які займалися вирощуванням сільськогосподарських культур і розводили тварин і просили допомоги у друзів у Facebook. Але в грудні соціальна мережа перестане підтримувати Flash-ігри, що зробить їх "неграбельними".

Розробник гри Maker Zynga закликав гравців до закриття витратити кредити, що залишилися. Внутрішньоігрові покупки будуть доступні до 17 листопада, після чого платіжна система гри буде відключена. Zynga планує ряд внутрішньоігрових заходів, які дозволять фанатам гідно провести гру.

Інші фермерські ігри, включаючи FarmVille 2 і Tropic Escape, доступні для мобільних пристроїв і не будуть порушені. FarmVille 3 також скоро вийде на мобільних пристроях. Zynga   подякувала своїм шанувальникам за "неймовірні 11 років" і пояснила, що за цим рішенням стояло згортання Adobe Flash Player.

Як повідомляло видання "Коментарі", Facebook заблокував роботу кілька сотень акаунтів російських ботів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини