Головна Новини HI-tech ігри BioWare представила загадковий трейлер продовження Mass Effect (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

BioWare представила загадковий трейлер продовження Mass Effect (ВІДЕО)

Новий трейлер гри Mass Effect був представлений на щорічному заході The Game Awards

11 грудня 2020, 18:25
Поділіться публікацією:








На щорічній церемонії нагородження The Game Awards, яка відзначає досягнення в індустрії комп'ютерних ігор і кіберспорту, фанатів BioWare порадували і новим трейлером наступної частині гри Mass Effect. Вона продовжить історію, яка відбувалася в оригінальній трилогії.

BioWare представила загадковий трейлер продовження Mass Effect (ВІДЕО)

ФОТО: Ігроманія

У трейлері геймерів символічно проводять крізь галактику, залишаючи Андромеду далеко позаду, і демонструють зруйновану в результаті Війни Женців станцію Мас-реле. Завершується подорож на крижаній планеті, розташованій в Чумацькому Шляху, де Ліара виявляє знайомий осколок броні N7.

"Погляньте на наступний розділ всесвіту Mass Effect. Команда ветеранів BioWare перебуває на початкових етапах розробки франшизи Mass Effect, і ми з радістю покажемо вам, в якому напрямку ми будемо рухатися далі", — йдеться в описі трейлера.

Цілком ймовірно, нова Mass Effect стане прямим продовженням оригінальної трилогії. На даний момент залишається невідомим, коли розгорнуться події нової гри. З огляду на те, що азари живуть 1000 років, геймерів можуть відправити в дуже далеке майбутнє після Війни Женців.


Як повідомляло видання "Коментарі", популярна гра повертається на iPhone. Apple заборонила Fortnite використовувати свої сервіси на тлі триваючої судової тяганини з власником гри, Epic Games. Nvidia заявила, що Fortnite з сенсорним управлінням "скоро" з'явиться в мобільному браузері. Про плани того, що по суті є обхідним маневром, компанія вперше повідомила інформаційному порталу BBC ще на початку минулого місяця.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини