Головна Новини HI-tech ігри Більше простору і бійців: інсайдер розповів цікаві подробиці про Battlefield 6
commentss НОВИНИ Всі новини

Більше простору і бійців: інсайдер розповів цікаві подробиці про Battlefield 6

Карти для нової Battlefield зможуть вмістити не менше 128 бійців

18 серпня 2020, 18:18
Поділіться публікацією:

Шведський розробник комп'ютерних ігор DICE фактично припинила підтримку Battlefield 5 і зосередив основну увагу на наступній грі серії. Оскільки розробники мовчать, основну інформацію надають інсайдери. Про це повідомляє gagadget.

Більше простору і бійців: інсайдер розповів цікаві подробиці про Battlefield 6

Том Хендерсон, який став відомий завдяки витокам про гру Call of Duty, почав розповідати про Battlefield 6. Раніше Том стверджував, що DICE повернеться до сеттінгу сучасної війни. Цю інформацію також підтвердив журналіст VentureBeat Джефф Грабб.

Якщо вірити словам Хендерсона, карти для Battlefield 6 розробляються з розрахунком на 128 гравців. Інсайдер звертає увагу, що DICE "необов'язково" додасть режим 64 на 64. В основних режимах так і залишаться битви 32 на 32.

Том також розповів, що DICE працює над створенням нової королівської битви. На це вплинув успіх Warzone. Проте, впровадження цього режиму на даний момент тільки обговорюється.

Коментуючи завершення підтримки Battlefront 2, представник Electronic Arts зазначив, що наступну Battlefield покажуть вже в 2021 році. Це означає, що офіційні подробиці з'являться нескоро.

Як повідомляло видання "Коментарі", гра Halo Infinite отримає безкоштовний мультиплеєр.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини