Головна Новини HI-tech ігри Гра Halo Infinite отримає безкоштовний мультиплеєр
commentss НОВИНИ Всі новини

Гра Halo Infinite отримає безкоштовний мультиплеєр

Геймерам обіцяють повернення Майстра Чіфа, але ці чутки поки не підтверджені

31 липня 2020, 17:56
Поділіться публікацією:








Розробники сучасних шутерів все частіше роблять акцент на мультиплеєрній складовій, де важливо кількість гравців. Чим доступніше гра, тим більше вона зацікавить користувачів, і, мабуть, цим шляхом підуть і творці Halo Infinite. Про це повідомляє gagadget.

Гра Halo Infinite отримає безкоштовний мультиплеєр

На сторінці Xbox Series X торговельної мережі Smyths Toys з'явилося короткий опис шутера. Геймерам обіцяють легендарне повернення Майстра Чіфа, 120 FPS на консолі нового покоління і (барабанний дріб) "революційний безкоштовний мультиплеєр".

Можливо, при заповненні опису адміністрація сайту помилилася, але тут з'явився Klobrille. Інсайдер вже "зливав" інформацію про ігри Xbox Game Studios, в тому числі передбачав анонс Fable. Klobrille підтвердив, що мультиплеєр Halo Infinite буде безкоштовним, а також отримає бойовий пропуск і розширені налаштування кастомізації бійців.

Підтвердження або спростування витоку геймери отримають вже в серпні, коли Microsoft розкриє офіційні подробиці про Halo Infinite. Зараз ви можете оцінити уривок з одиночної кампанії, який вже викликав обговорення в спільноті фанатів всесвіту.


Як повідомляло видання "Коментарі", Sekiro: Shadows Die Twice переживе чергові оновлення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини