Головна Новини HI-tech гаджет Які основні помилки допускають геймери при покупці PlayStation 5
commentss НОВИНИ Всі новини

Які основні помилки допускають геймери при покупці PlayStation 5

Журналісти назвали 3 основних омани при покупці консолі

27 липня 2021, 14:51
Поділіться публікацією:

Геймери втрачають можливість придбати дефіцитну ігрову консоль PlayStation 5. Це пов'язано з тим, що користувачі не стежать за ситуацією на сайтах онлайн-магазинів. Про це повідомило видання Techradar.

Які основні помилки допускають геймери при покупці PlayStation 5

PlayStation 5 - фото з відкритих джерел

Журналісти склали список основних помилок, які допускають потенційні покупці консолі нового покоління. В першу чергу користувачі перестають перевіряти наявність гаджетів в магазинах після того, як кілька разів помічають, що пристроїв немає в наявності. Аналітики вважають, що наполегливість набагато важливіша за швидкість. Вони відзначають, що рітейлери регулярно отримують консолі від постачальників, тому важливо час від часу перевіряти наявність товару у продажу.

Також журналісти вважають помилкою відмовлятися від покупки розширеного комплекту PlayStation 5. В умовах дефіциту продавці відпускають тільки моделі з додатковим геймпадом, що робить такий комплект дорожче базового. На думку журналістів, деякі люди не готові трохи переплатити за консоль з двома геймпадом, а після цього купують гаджет у перекупників і все одно витрачають 800 доларів.

Заключна помилка — готовність покупців перечекати дефіцит. Американські журналісти стверджують, люди впевнені, що до кінця 2021 року консолі з'являться у вільному продажі. Але на думку аналітиків, хаос з поповненням запасів PlayStation 5 продовжиться і в 2022 році.

Нагадаємо, що нещодавно японська корпорація Sony випустила нове оновлення для своєї ігрової консолі нового покоління PlayStation 5. Програмісти компанії випустили новий патч для програмного забезпечення консолі під номером 1.01-03.21.00. В замітці до оновлення зазначено, що воно повинно поліпшити стабільність і підвищити продуктивність PlayStation. Однак фахівці стверджують, що апдейт може принести й інші зміни. Про що ж йдеться мова читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини