Головна Новини HI-tech гаджет Як очистити пам'ять смартфона за допомогою простого коду
commentss НОВИНИ Всі новини

Як очистити пам'ять смартфона за допомогою простого коду

Експерти розповіли, як звільнити пам'ять смартфона за допомогою простої комбінації цифр: що потрібно знати

20 лютого 2022, 17:30 comments4024
Поділіться публікацією:

Недолік пам'яті на смартфоні – проблема, з якою стикається більшість користувачів, навіть із великими обсягами сховищ. І щоб переповнена пам'ять не почала гальмувати роботу гаджета, експерти розповіли, що її можна очистити за допомогою простої комбінації цифр.

Як очистити пам'ять смартфона за допомогою простого коду

Як швидко очистити пам'ять телефону (фото з відкритих джерел)

Цим способом спробувати скористатися може кожен, але фахівці попереджають, що він може спрацювати не на кожній моделі смартфона. Перед тим, як розпочати, потрібно перевірити та записати кількість вільних мегабайтів пам'яті, щоб після процедури порівняти цю цифру.

Отже, зайдіть в меню "Параметри" — "Обслуговування пристрою" — "Пам'ять". Далі необхідно відкрити приховане меню SysDump, а для цього наберіть на смартфоні комбінацію цифр та символів – *#9900#. Після цього, на екрані гаджета має відкритися системне меню і виберіть пункт Delete dumpstate/logcat.

Після цього запуститься процес очищення та з'явиться напис "Delete Dump". У ньому натисніть OK і весь вміст журналу помилок буде видалено із внутрішньої пам'яті телефону. Після завершення процесу очищення, який може зайняти деякий час, користувач отримає сповіщення. Далі потрібно відкрити меню "Пам'ять" та проаналізувати результат. За допомогою цього простого способу користувачам вдавалося звільнити від 400 Мб навіть до 1 Гб внутрішньої пам'яті смартфона.

Нагадаємо, що гаджети часто ламаються через випадкове натискання не туди, куди потрібно, тому варто знати, які налаштування смартфона краще не чіпати.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які налаштування-невидимки потрібно відключити, щоб телефон може втратити заряд у невідповідний момент.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Петя

20 лютого 2022, 18:05

Потом идём и покупаем новый смартфон


Новини