Головна Новини HI-tech гаджет Розсекречені нові гаджети від Apple
commentss НОВИНИ Всі новини

Розсекречені нові гаджети від Apple

Корпорація представить їх у квітні 2021 року

12 січня 2021, 17:03
Поділіться публікацією:

Згідно з інформацією японського видання MacOtakara, навесні 2021 року корпорація Apple готується випустити новий смартфон і навушники.

Розсекречені нові гаджети від Apple

Компанія Apple - фото з відкритих джерел

Виходячи з інформації, яку вдалося отримати японським журналістам від постачальника компанії з Китаю, вже в квітні Apple представить два нових пристрої. Корпорація анонсує нове покоління одного з найбільш бюджетних смартфонів iPhone SE. Також відомо, що Apple готується випустити другу версію бездротових навушників з активним шумозаглушенням AirPods Pro.

За словами журналістів, їм не вдалося детально дізнатися про технічні характеристики нових гаджетів, проте видання пише, що iPhone SE отримає підтримку аксесуарів для бездротової зарядки MagSafe. Також в MacOtakara повідомили, що навушники AirPods Pro матимуть менші габарити в порівнянні зі своїми попередниками.

Як повідомили у виданні, нові пристрої будуть представлені на традиційній весняній презентації.

Нагадаємо, що раніше авторитетний інсайдер Мін-Чі Ко повідомив про те, коли вийде новенький смартфон від компанії Apple. За словами експерта iPhone 13 буде випущений без затримок і традиційна презентація буде проведена у вересні 2021 року, а перша партія смартфонів буде здійснюватися вже влітку того ж року.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, компанія Apple запустила програму заміни дисплеїв для пристроїв іPhone 11 для користувачів, які зіткнулися з проблемою відсутності реакції екрану на дотики. У корпорації повідомили, що з даною проблемою могли зіткнутися власники смартфонів, які були зроблені в період з листопада 2019 року по травень 2020 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини