Головна Новини HI-tech гаджет Металевий корпус і двотижнева автономність: китайці представили оригінальний смарт-годинник
commentss НОВИНИ Всі новини

Металевий корпус і двотижнева автономність: китайці представили оригінальний смарт-годинник

Смарт-годинник Ticwris RS можуть відстежувати фізичну активність, але контролювати сон не здатні

31 липня 2020, 02:20
Поділіться публікацією:

Компанія Ticwris представила свій новий розумний годинник з лаконічною назвою RS. Варто відразу зазначити, що розумними їх називає сама компанія, при цьому тут немає жодної повноцінної операційної системи. Зате годинник зараз коштує всього 40 доларів і при цьому може запропонувати дисплей діаметром 1,3 дюйма роздільною здатністю 320х320 пікселів, підтримку Bluetooth 5.0, захист від води та пилу (IP68), автономність до двох тижнів і тонкий корпус (9 мм). Про це повідомляє інформаційне видання Portaltele.

Металевий корпус і двотижнева автономність: китайці представили оригінальний смарт-годинник

Корпус, до речі, виконаний з металу, що також можна віднести до плюсів. Годинник має датчик пульсу, який може працювати в постійному режимі, вони здатні відстежувати 31 вид спортивної активності, а додаток на смартфоні дозволяє налаштовувати циферблати. А ось стежити за сном годинник, схоже, не вміє.

Металевий корпус і двотижнева автономність: китайці представили оригінальний смарт-годинник - фото 2

Вибору кольорів корпусу немає, але зате є два стандартних ремінця: сірий і зелений. Само собою, пристрій здатний повідомляти про події на асоційованому смартфоні, також він має функцію управління відтворенням музики і функцію пульсоксиметра.

Як повідомляло видання "Коментарі", Huawei представить смарт-годинник з власною операційною системою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини