Головна Новини HI-tech гаджет Компанія Huawei представить смарт-годинник з власною операційною системою
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Huawei представить смарт-годинник з власною операційною системою

Очікується, що смарт-годинник Huawei Mate Watch буде представлений вже в цьому році

26 червня 2020, 10:47
Поділіться публікацією:

У китайської компанії Huawei вже є "розумні" годинники в лінійці продуктів, Huawei Watch GT 2 і GT 2e. Якщо вірити чуткам, до цих пристроїв скоро приєднається годинник Huawei Mate Watch. Однак, незважаючи на те, що Huawei Watch GT 2 працює на операційній системі OEM OS Lite, схоже, що майбутні годинник Huawei Mate Watch буде використовувати альтернативу компанії Android: Harmony OS.

Компанія Huawei представить смарт-годинник з власною операційною системою

Використання Harmony OS, безсумнівно, забезпечить потенційному годиннику Huawei Mate Watch розширену функціональність і корисність у порівнянні з серією Watch GT 2, і. Тому слід сподіватися, він буде працювати з меншою кількістю проблем, ніж Lite OS. Huawei вже заявляла, що внутрішня операційна система Harmony може бути розроблена для використання у таких пристроях, тому ці  чутки про Mate Watch можуть виявитись правдою. 

Те ж джерело, @ RODENT950, також назвало можливу дату випуску годинника Huawei Mate, а також серії смартфонів Huawei Mate 40. Інсайдер нагадав про чутки, за якими Huawei обрала Національний день Китайської Народної республіки, щоб ппродемонструвати свої "розумні" пристрої під маркою Mate. Це свято припадає на 1 жовтня.

Як повідомляло видання "Коментарі", інсайдер опублікував рендер смарт-годинника Samsung.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини