Головна Новини HI-tech гаджет Китайська компанія випустила світильник, який змінює колір від звуків
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія випустила світильник, який змінює колір від звуків

Лампа підтримує 16 мільйонів кольорів, а також може керуватися за допомогою рядка колірної температури в мобільному додатку Mijia

17 грудня 2020, 15:46
Поділіться публікацією:

Компанія Xiaomi сьогодні запустила новий продукт на своїй краудфандінговій платформі Youpin. Йдеться про настінний світильник з голосовим управлінням за ціною 99 юанів, що становить приблизно 15 доларів. Компанія також пропонує комплект з дев'яти предметів за 699 ​​юанів, приблизно 107 доларів.

Китайська компанія випустила світильник, який змінює колір від звуків

ФОТО: Droid News

Родзинкою цієї нової лампи з голосовим управлінням є те, що вона змінює колір залежно від почутого звуку. Для ігрового простору створена функція музичного ритму, яка може взаємодіяти зі звуком гри, щоб змінити колір світла.

"Розумну" дошку для лампи можна з'єднувати, а також комбінувати на стіні та стелі за вибором користувача для створення творчих візерунків. Xiaomi каже, що її можна склеїти в будь-якій формі, яку користувач захоче, щоб надати лампі більш індивідуальний вид. Її також можна використовувати  як фон для різних дій, таких як зйомка відео, потокова передача або фотозйомка.

Вона підтримує 16 мільйонів кольорів, а також може керуватися за допомогою рядка колірної температури в мобільному додатку Mijia, а також зовнішньою гучністю звуку. Крім управління лампою через додаток, є також підтримка XiaoAI, яка забезпечує управління цим продуктом на основі голосових команд.

Як повідомляло видання "Коментарі", гендиректор Xiaomi розповів історію виникнення назви компанії. Лей Цзюнь зробив заяву про походження назви компанії, третього за величиною виробника смартфонів у світі. При цьому він упевнений, що назва бренду ніяк не може вплинути на його успіх. Якщо компанії не вистачає основних технологій, у неї немає хороших продуктів, вона не приділяє увагу користувачам, то як її не називай, успіху не буде.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини