Головна Новини HI-tech гаджет Китайська компанія готується представити унікальний смарт-браслет
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія готується представити унікальний смарт-браслет

Фітнес-браслет Talkband B6 буде показувати частоту серцевих скорочень, кількість кроків, відстань і рівень заряду батареї

24 липня 2020, 13:43
Поділіться публікацією:

Китайський виробничий гігант Huawei зараз працює над новим смартбраслетом Talkband B6. Зовсім недавно деякі зображення нового пристрою з'явилися на Weibo. Talkband B6 є значним оновленням в порівнянні з попередником. Про це повідомляє Gizchina.

Китайська компанія готується представити унікальний смарт-браслет

Huawei Talkband B6 має набагато більший дисплей, ніж його попередник. З великим дисплеєм користувач може бути впевнений, що цей пристрій зможе показувати більше інформації. Цей інтелектуальний пристрій поставляється з декількома циферблатами. На дисплеї зображається час, дата, погода та інформація про спалені калорії. Браслет також показує частоту серцевих скорочень, кількість кроків, відстань і рівень заряду батареї.

Крім того, Huawei TalkBand B6 матиме кілька варіантів ремінця. Витік повідомляє, що будуть матися варіанти з силікону і шкіри. Що стосується кольору, то будуть як мінімум червоні і чорні варіанти. Згодом колірна гамма, можливо, буде ширша.

Згідно з повідомленням Weibo, Huawei TalkBand B6 буде поставлятися з чипсетом Kirin A1 компанії Huawei. Kirin A1 — це перший носимий чіп Huawei, який підтримує бездротове аудіообладнання і "розумний" годинник. Він сертифікований по Bluetooth 5.1 і Bluetooth Low Power 5.1. Цей чіп об'єднує блок обробки Bluetooth і аудіо в компактному розмірі 4,3 мм * 4,4 мм. Щоб розв'язати проблему з відключенням навушників, викликану Bluetooth і перешкодами в сигналі, в Kirin використовується розроблена компанією AI технологія двоканальної синхронної передачі.

Як повідомляло видання "Коментарі", Huawei представить смартгодинник з власною операційною системою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини