Головна Новини HI-tech гаджет Instagram вирішив переплюнути TikTok новим додатком
commentss НОВИНИ Всі новини

Instagram вирішив переплюнути TikTok новим додатком

Instagram-користувачі можуть скористатися Reels для запису 15-секундних музичних відео

6 серпня 2020, 10:50
Поділіться публікацією:

Команда Instagram, яка входить до складу корпорації Facebook, запускає новий сервіс Reels, який може скласти гідну конкуренцію популярному сьогодні додатку TikTok. Про це повідомляє прес-служба Instagram.

Instagram вирішив переплюнути TikTok новим додатком

Користувачам радять: тим, хто хоче оцінити новий сервіс, потрібно, перш за все, оновити свій додаток, після чого в нижній частині екрана з'явиться кнопка Reels. Якщо її натиснути, користувачі можуть записувати ролики тривалістю в 15 секунд, після чого накласти музику і потрібний ефект.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп зажадав продати додаток TikTok до 15 вересня. Про це він заявив журналістам в Білому домі. Президент США запевнив, що 15 вересня TikTok "покине назавжди бізнес", якщо його не купить Microsoft. Як варіант, Трамп розглядає й інші американські компанії. Крім того, він наполягав на тому, що частина коштів від продажу повинна піти міністерству фінансів США.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Microsoft веде переговори про придбання TikTok. Цей крок спрямований на рішення проблем, пов'язаних з тим, що іноземний TikTok може становити загрозу національній безпеці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини